- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Aktív témák
-
Casanova*
veterán
Szasztok! Mikor emelik már meg a szávszélességet? Még mindig ugyanolyan gyenge az enyém. Várni kell még vele? Vagy mi a jó isten van?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
Nekem még mindig nem emelték meg!!! Várni kell még?? Vagy mi lehet a gond?? Legjobb,ha betelefonálok...
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
Nagyon karcsú! Várom,hogy megemeljék.....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
szasztok! srácok nektek mennyivel tölt le és fel utorrent?? 10/2 mb netem van és utorrenten le sebesség max 1.1 mb, fel pedig 250kb. le sebesség igen stabil. fel sebesség nagyon ingadozik. alig-alig éri el a 250kb-et. általában 160-220kb körül tölt fel,sokszor csak 150kb alatt.. nálatok is így van? elötte 6/1 mb netem volt. ott pedig le 715 kb,fel 125 kb.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
melyik utorrent verziót használod és mik a beállításaid? jó lenne elérni az 1.25 mb letöltési sebességet! pl. 1.8.5 , 2.0 , 2.1 verzióval csak max 1.0 mb a le sebesség. tudsz valami trükköt,hogy gyorsabban 100 %-osan tölthessek le?
-
Casanova*
veterán
válasz GrandeP #9424 üzenetére
ha semmi köze nincs hozzá,akkor miért van különbség a le sebességek közt. egyes verzióknál ingadozik a letöltés sebessége. most 1.7.5 verziót használok. ott meg nem mozdul az 1.1 mb letöltés sebessége. teljesen fix! na de mindegy! csak kiváncsi voltam...
-
Casanova*
veterán
válasz GrandeP #9428 üzenetére
több százan seedeltek és letöltés közben váltottam a verziókat. közben nem böngésztem. pl. lecseréltem 2.0 verzióra max 1.0 mb le és ingadozik. vissza a régi verzió,szintén max1.1 mb le fix!
-
Casanova*
veterán
szasz! akkor a beállításba maximum feltöltési sebesség mezőjébe 230-at írjak be?
A maximális feltöltési sebesség kiszámítása nem nagy munka, a maximális feltöltésed el kell osztani 10-el. pl: ha 128 kb/s-es a feltöltésed->128/10=12.8. Ennek az értéknek kell még a 75%~85%-át venni. Jelen esetben: 10 lesz az érték, 80%-al számolva. És ezt beírni a Options/Preferences... Network Options->Global maximum upload rate-hez. tehát 23 értéket írtam be. így max csak 23 kb-al töltök fel. ezt nem értem!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest