- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
reziscc
csendes tag
Sziasztok. Szerintem még jó pár évet várhattok, hogy SPEED szupergyors internet csomagotok lehessen, mert szolgáltatás Cegléd és Kecskemét meghatározott szolgáltatási területein, illetve Tiszaújvárosban érhetőek el, na most én ceglédi vagyok itt van az utcában az Fibernet-Invitel ügyfélszolgálati iroda és még itt sem lehet. Pedig városközpontban lakom... Sajnos nincs nagy választék, az utcánkban nincs Rubicom sem, így marad a T-home. Meg is kötöttem a TV és internet előfizetést, de majd csak a hűségidő lejárta után fog élni a szolgáltatás.Szerintem az Invitel úgy szar ahogy van.. Kivették a kedvenc csatornámat a DoQ-t és engem nem érdekel, hogy van Disney Channel meg Discovery meg Digi Sport.. Mindenki el van szállva a Digi Sporttól én viszont utálom a sportcsatornákat. Disney Channel-t a Fibernet kivette arra hivatkozva, hogy nem nézik és Nickelodeont tettek a helyére. Most minden vackot belepakoltak. Ezzel nem hogy javították volna a szolgáltatás minőségét hanem rontottak rajta!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest