- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
msl
csendes tag
válasz BluEyes #13200 üzenetére
Motorola Surfboard a tipusa a modemnek, de kb 2 éve megy hibátlanul. Volt, hogy el-el ment a wifiből az élet, akkor újraindítgattam a routert és az megoldotta, de egyszercsak ez sem segített. Igazából azt is el tudom képzelni, hogy átmeneti hiba volt, de én"próbáltam megoldani" a problémát és valamit elállítottam, most meg már nem jók a beállítások.
Esetleg tudnátok írni egy tipikus beállítást a fibernetnél WAN (és talán LAN-ra, bár kábellel nem lenne beledugva semmi, mert csaka wifit használnám ha működne) ? WLAN az működik az látszik.
thx
-
nyxor
aktív tag
Ennyit a Fibernetről, a szülői házban még mindig nem lehet kötni Speed csomagot, de két utcával arrébb már igen. 10 Mbit a maximum, amit ki lehet adni, pedig 500 Ft-tal olcsóbb lenne a 15 megás csomag... A T-Home-ot is megkérdeztem, de február óta ugyanazt nyomják, hogy tervezett az optika, meg hogy 1-2 hónap, persze 50 méterre a tömbházakban már szórólapoznak. Nem értem én ezt, a kertes házban élők ennyire le vannak szarva? Soha nem lesz ilyen helyen normális, 21. századnak megfelelő sebességű internet? Máshol ott van 3 szolgáltató, 80-120 megás netekkel dobálóznak fillérekért, mi meg itt szívunk. A tököm kivan már ezzel az egésszel komolyan.
[ Szerkesztve ]
LG G2
-
kabelmania27
félisten
Én örülök hogy itt van kábelnet, 6/1 a korábbi 1megabites adsl-hez képest száguldozás
A legtöbb helyen szerintem 10megabit a max, ami elérhető.
"Kábelhálózatunkat folyamatosan fejlesztjük, így terveink között szerepel a SPEED csomagok további területekre történő kiterjesztése is."[link] elérhető lesz ott is csak ki kell várni szerintem.
A társasházakban kisebb a beruházás költsége, több a lehetséges előfizetők száma.
Ne felejtsd el, hogy gazdasági válság van.[ Szerkesztve ]
-
reziscc
csendes tag
Felvagyok háborodva ettől a Fibernet szolgáltatótól... Ceglédi lakos vagyok a Kút utcában lakom és itt is van az ügyfélszolgálat Kút utca 5. Na most nem érhető el a Speed internet, így marad a 6/1 csak ez a röhejes, hogy városközpontban vagyunk. De a T-home Optinet sem érhető el pont itt... Néztem a szolgáltató váltás szept. 30.-val fog bekövetkezni. Most ha hűségidőben vagyunk fog valamit változni a díjcsomag mert eleve a tv programkínálat változni fog az invitelnél. Még 15 nap van hátra, hogy mindenféle kötelezettség nélkül visszamondjam a szolgáltatást.
-
kabelmania27
félisten
-
wayneso
csendes tag
válasz kabelmania27 #13207 üzenetére
Úgy látom te vagy itt a fogadatlan prókátor.Nem értem hogy miért kell mindenben a Fibernet pártját fognod, és mindenben okosabbnak lenned mindenkinél.A legtöbb ember itt a tapasztalatait (pozitív tapasztalatnál egy normális emberben fel sem merül hogy ide írjon ) , sérelmeit osztja meg a másikkal, nem pedig azért ír be hogy az egekig magasztalja ezt a szolgáltatót.Amennyiben minden normálisan működne a Fibernetnél akkor már rég meghalt volna ez a topic, de ez nem így van.Ha normális szolgáltatást kapsz tőlük akkor légy szíves örülj neki csendben magadnak.Akinek problémája van , annak tanácsot kéne adni és nem pedig azt mondogatni hogy : biztosan jobb lesz , várj türelemmel és a többi hasonlóan "okos " tanácsot.Ha baj van egy szolgáltatóval akkor a megfelelő helyeken (Nemzeti Hírközlési Hatóság , Fogyasztóvédelem ) panaszt kell tenni, és előbb vagy utóbb ( inkább az utóbbi a gyakorlat ) meg lesz az eredménye.
-
kabelmania27
félisten
válasz wayneso #13208 üzenetére
"pozitív tapasztalatnál egy normális emberben fel sem merül hogy ide írjon"
"Amennyiben minden normálisan működne a Fibernetnél akkor már rég meghalt volna ez a topic, de ez nem így van.Ha normális szolgáltatást kapsz tőlük akkor légy szíves örülj neki csendben magadnak"
Nem egy upc topik létezik, ezekben nem csak negatív hozzászólásokat lehet olvasni...
Szerintem az is a topik lényege, hogy elősegítse a tájékozódást, pl én nem fogok egy speed csomaggal kapcsolatos bejegyzésre beírni, hogy miért kell beírni mikor csak három városban érhető el, hanem elolvasom, ki tudja, lehet hogy érinteni fog engem is az adott téma, ha ezen a területen is bevezetik ezeket a csomagokat és esetleg felfelé módosítanék.
Azért szoktam mondani, hogy meg fog javulni, mert nekem ez a tapasztalatom. -
nyxor
aktív tag
Múlt hónapban elfelejtettem befizetni egy számlát, és akkor jutott eszembe, mikor már kiállították az augusztusit. Mivel akkor még nem érkezett meg hozzájuk a pénz, így dupla összeg szerepel a számlán. Kérdésem, hogy ha ezt befizetem, akkor úgy fogják kezelni, hogy túlfizetésem van, és következő hónapban nem kell fizetnem semmit?
LG G2
-
L4$CO
csendes tag
Sziasztok ! Nem tom mért de naon kaki lett a feltöltése a Fibernet 6/1 netemnek.
Meg mikor meg akartam nézni a 192.168.100.1 -en a modemet a a systemen kívül mindegyik menüpontnál ezt írja ki ezt írja ki:This feature is not enabled.
This feature has not been enabled in your cable modem.Please contact your data services provider for more information about this feature and its availability on the network.
To exit this page, click on the "Back" button on your browser tool bar to return to the previous page or click on the "System" link above.
Nem tudtok vmi megoldást vagy másnak nincs gondja feltöltéssel??
Előre is köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
"Ha állat lennék, nem tartanék embert a lakásban, mert egyből a kashmir kárpitra kakálna...
-
laccczka
tag
Adj hálát az Úrnak, hogy neked ilyen a 6/1-es csomagod.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
L4$CO
csendes tag
Jó oké ha eleve ilyen lett volna akko azt mondanám oké elfogadom de mikor megkaptuk a netet 0.8-0.9 között volt a feltöltésem néha már gamelni nem lehet ilyen feltöltés mellet vmi biztos nem jó lehet nem is a szolgáltatónál hanem nálam pls vki segitsen.
"Ha állat lennék, nem tartanék embert a lakásban, mert egyből a kashmir kárpitra kakálna...
-
-
L4$CO
csendes tag
LOL Kihúztam a koax kábelt aztán visszadugtam jól rácsavartam és egy ilyet produkált xD:
Pedig tegnap is próbáltam jobban rácsavarni XDigaz akko nem húztam ki
-
L4$CO
csendes tag
Na már megint szar ..... Nem igaz a .... van már ezzel állandóan ki be kapcsolgatom meg leszedegetem a kábelt de semmi........ amúgy az normális hogy a 192.168.100.1 a systemnél az egyik érték minusba van :
Receive Power Level : -9.6 dBmV"Ha állat lennék, nem tartanék embert a lakásban, mert egyből a kashmir kárpitra kakálna...
-
kzoard
csendes tag
Szervusztok!
Megküldték a levelet az Inviteles felvásárlásról. Márciusig biztosítják még a KIT csomagunkat, 6/1-es internettel, családi csomaggal. Tudnátok segítséget nyújtani, hogy mennyiben fog változni a csatornakiosztás, illetve a szerződés lejárta után mit érdemes tenni? Addigra lesz az Invitelnek is kábelnetje? (Gondolom, hogy megtartja a hálózatot.) Kérdés, milyen árak lesznek, remélem, hogy nem ADSL-hez hasonló. -
kzoard
csendes tag
válasz PhoenixSzG #13221 üzenetére
Köszönöm, majd jelzek, ha átrágtam magam rajta.
-
gézu
őstag
válasz PhoenixSzG #13221 üzenetére
Most ez vicc, a 6/1-s csomag lemegy 4/1-re és közben az ára felmegy 50%-kal?
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
kzoard
csendes tag
Na nézzük.
Internetes ÁSZF 1. melléklet = Szolgáltatások; 3.1.1.9.1 (Lakossági Internet Szolgáltatás (Fibernet,...)); második táblázat: Nett csomag 6/1 Mbit/s (garantált: 1/0,5).
Internetes ÁSZF 2.1. melléklet = Szolgáltatások díja; 1.3.10 (kábeltelevíziós hálózaton nyújtott internet szolgáltatás); a Nett csomag, 6/1 Mbites, az ára viszont 9000 forint.
Augusztusi számlám:
NET Nett csomag: 3990 Ft
KTV Családi csomag: 3790 Ft
Telefon alap plusz: 690 FtFibernetnél bevett szokás volt, hogy az adott sávszélt 1 év hűségre vettük, utána 1 évig lehetett szerződni hűség nélkül, ugyanazon az áron. Ez után sávszélnöveléssel kezdhettük az újabb 1 év hűséget, minimális árkülönbségért.
Most vagyok a hűség nélküli évben (márciusban úgy szerződtünk, hogy egy évig megy ezen az áron; még nem találtam utalást az ÁSZF-ben, hogy az egyéni szerződéseket hogy befolyásolják). Márciustól, ha nem lesz akciós tri-csomag, akkor megyünk az Inviteltől.Az egyedi szerződésre még keresgélek.
-
wayneso
csendes tag
Na az ilyen a kérdéseknél hol a manóban van a kedves - Invitelguide - nevű felhasználó aki illetékes lenne az ilyen kérdésekben.Eltűnt ő is mint szürke szamár a ködben ?Ez lesz az invitelnél is az üzletpolitika ?Semmi különbséget nem látok a szolgáltatás színvonalában ( ugyanolyan botrányos mint volt ) .Szerintem az igazi vesztesei a fibernet eladásának azok lettek akik az invitelhez kerültek, na de szarból nem egy könnyen lehet várat építeni, csak az a baj hogy meg sem próbálják.
-
kzoard
csendes tag
válasz wayneso #13231 üzenetére
Az eddigi olvasataim alapján ettől félek én is. Nagyon remélem, hogy a tulajdonos váltásnak nem lesz komolyabb következménye. A hálózatot megtartják, rajta a szolgáltatást is, amit kötelez a szerződés. Az árakon látszik, hogy ha ez marad, akkor bizony buktak jó pár ezer ügyfelet. Kétlem, hogy az emberek ugyanazért a szolgéltatásért 2-3x ki fogják fizetni. Azelőtt ugyanannyiért kaptunk jobbat. Ha ezeket az akciókat nem tartják meg, akkor csúnya dolgok lesznek itt.
-
InvitelGuide
csendes tag
válasz wayneso #13231 üzenetére
Kedves wayneso!
Köszönöm, hogy az ügy kapcsán megszólítottál, hízelgő rám nézve, hogy hiteles forrásnak tekintesz engem!
Annyit tudok én is csak elmondani, amit előttem már crue becenevű felhasználótársunk is elírt;
Az ÁSZF csak a listaárakat tartalmazza, ezekből előfizetőinknek kedvezményt szoktunk adni. A listaár változása nem jelenti a kedvezményes, akciós díjak emelkedését ezért összességében a válaszom az, hogy nem kell attól félnetek, hogy mostantól drágulna az általatok korábban megrendelt szolgáltatás ára.
Remélem sikerült megnyugtatnom benneteket, és egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy meghívjalak benneteket a BÚÉK bulinkra, melynek helye és időpontja még titkos, de annyit előzetesen elárulhatok, hogy híres sztárvendégekkel tarkított programot tervezünk!
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok nekem bátran, amint bővebb információkkal rendelkezem, tudatni fogom a jelentkezőkkel.
Üdvözlettel,
Invitel GuideÜdvözlettel, InvitelGuide www.facebook.com/Invitel
-
kzoard
csendes tag
válasz InvitelGuide #13234 üzenetére
Na, ennek a hozzászólásnak örültem.
-
jansky1
senior tag
most nézegetem a csatornakiosztást (kecskemét, analog tv) .október 1től nem lesz fishing and hunting meg sport klub? hát ennek nagyon nem örülök..
-
kabelmania27
félisten
válasz jansky1 #13237 üzenetére
history is kikerül, helyére jön a discovery, kikerül még itt Fonyódón sat1 és zdf (helyükre semmi sem kerül), travel helyére nem kerül semmi sem, echo átkerül az információsból (helye üres lesz) a családiba az axn scifi helyére, mezzo helyére fem3, alap csomagból átkerül a paprika (ezután üres lesz a helye) az axn crime helyére
régi
37. oldal[ Szerkesztve ]
-
-
kabelmania27
félisten
válasz jansky1 #13237 üzenetére
Kecskeméten van comedy central, universal chanell, zone romantica, hit music, music chanel, story 4, itt sajnos egyik sem elérhető, pedig az üres helyekre belehetne tenni.
Remélem a legközelebbi csatornakiosztás változáskor bekerülnek ezek az üres helyekre.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
válasz InvitelGuide #13234 üzenetére
Ideiglenesen vagy végleg maradnak üres helyek az analóg kiosztásban?
-
jansky1
senior tag
kb 20 csatornáról le tudnék mondani, ha lenne sportklub meg fishing and hunting, meg mondjuk rádio1
bakker Martfűn van rádio1 Kecskeméten meg nincs :\
(látom a ceglédieken meg a kecskemétieken kívül nem büntetnek senkit a playboy channellel xdd)
[ Szerkesztve ]
-
L4$CO
csendes tag
LoL ezt ma mértem még azóta is szar a netem..
De amúgy legutóbb elfelejtetem megemlíteni hogy az normális -e hogy naponta többször is újraindul a modem volt mikor nem a legjobb pillanatba és ezt azóta csinálja mióta megvan.... Jelentsem ezt a Fibernetnél??"Ha állat lennék, nem tartanék embert a lakásban, mert egyből a kashmir kárpitra kakálna...
-
kabelmania27
félisten
Vajon lesznek ehhez hasonló akciós árak?
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz kabelmania27 #13248 üzenetére
hát ennél sokkal jobb akciói voltak a fibernetnek
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest