- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
társasházi övezetben a koaxon tévé és rádióadáson jönnek, utp kábelen jön az internet és a telefon, családi házas övezetben koaxon jön minden, kábelmodemet kapsz.
Társasházban a digi bevezeti saját koax kábelét a bejárati ajtónál utána ráköti a meglévőre, egy utp kábelt is bevezetnek ugyanott, elvezetik ameddig kéred. Utp elfér a koax mellett a csatornába.[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
válasz kabelmania27 #13452 üzenetére
Vagyis lesz +1 kábel, amit szerintem már nem tudnak behúzni a "csatornába"...
-
kabelmania27
félisten
-
SPF
senior tag
válasz kabelmania27 #13454 üzenetére
A mostaninál csak jobb lehet. 3-4 hete ingadozik a net, van, amikor egy oldal 3 perc alatt jön be.
-
kabelmania27
félisten
Modem újraindítás sem segít?
Ismerős panaszkodik hogy sokszor csak úgy megszakad a digis net.
Nálam ilyen probléma nem merül fel, alternatíva adsl, két drága mikrós szolgáltató, nem korlátlan mobilnet.
Lekopogom a 6/1 jól működik, csak a csatornakiosztás nem túl jó.
Nehogy azt hidd, hogy a digi nem fogja az analóg adások számát csökkenteni a későbbiekben...
Másik ismerős nél jó a digi net, de az analóg tévével sok gondja van, sokszor rossz a hang....
Tányéros meg sokszor megszakadt.
Én nem váltanék digire, szinte ugyanezek a csatornák vannak. Ha nem akarnak árat emelni jövőre nekik is ki venniük a nem saját csatornákat.
Digi is kivette a comedyt, vivát, mtv hungary-t ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
válasz kabelmania27 #13456 üzenetére
Újraindítás sem segít.
-
SPF
senior tag
válasz kabelmania27 #13458 üzenetére
Frequency 422000000 Hz
Signal To Noise Ratio 39.9 dB
Power Level 5.0 dBmV
The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new readingChannel ID 10
Frequency 30000000 Hz
Power 44.8 dBmV -
rfout
csendes tag
Ja , 120 Mega
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
jó ideje ilyen a net nálam... (6/1)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz julia0908 #13465 üzenetére
ahogy mondod, gondolom a kutya nem nézte, így az Invitel kigyomlálta a kínálatból, szerintem helyesen
de inkább fogd fel úgy, hogy lett helyette DigiSportod, Discovery-d, sőt még Disney Channelöd isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kabelmania27
félisten
Sajnos a jó csatornákat előbbutóbb mindenhonnan kiveszik.
-
pohár
félisten
válasz Drótszamár #13467 üzenetére
na az kurvára kellett, tényleg
legalább a hasztalan fishing & hunting sincs, de axn crime, axn scifi, kb semmi értelmük nem volt, elég alacsony volt a nézőszám szerintemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz kabelmania27 #13470 üzenetére
én a travelre néha kapcsoltam csak, kb havonta ment 20 percet, Mezzo szerintem itt nem is volt, az nem valami zenecsatorna?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rfout
csendes tag
válasz kabelmania27 #13468 üzenetére
Nem hiszem ,hogy a nézettség a dönti el , hanem inkább az ár ,hogy melyik csatornát veszik ki.
-
decoati
aktív tag
Tesznek a nézettségre ha drága, ld. mikor kivették a Discovery-t, meg mikor ment az a kabaré a Hír TV-vel.
A Mezzo am. tényleg drága, én spec. sajnálom. Kell hogy legyen valami prémium érzete az embernek... na meg szerettem is.
Volt ember aki az AXN-ek miatt döntött a Fibi mellett, most az nézhet. Viszont folyamatosan a Disney-t keresték rajtunk. A DigiSport meg abszolut jó ötlet, sokan csak amiatt köttettek digit.
Aminek szívből örülök: az a History HD kipusztítása, egy (folyamatos üzemre, ipari felhasználásra) használhatatlan szutyok az a Hello HD-s beltéri amit adtak hozzá.család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
sfdrakex
nagyúr
Ügyes ez az Intvitel, Kecskemét tele van külföldiekkel a Merci gyár miatt, és egy külföldi csatorna sincs az analóg csomagban. Mennek is a panaszok szép számmal.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pohár
félisten
válasz sfdrakex #13475 üzenetére
a SAT-ot nem tudom miért nem tartották meg, ingyen volt nekik...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kabelmania27
félisten
-
tobi''
tag
Berettyóújfaluban kb. 4 éve az egész városban újrahúzták a kábelt, úgy tudom nem optikait, akkor lehet, hogy évtizedekig nem is lehet reménykedni optikaiban?
-
decoati
aktív tag
válasz tobi'' #13483 üzenetére
Bújfaluban egy tök fiatal, elég jól tervezett kétsíkú QR540-es hálózat van (860MHz), ami már egész jól beállt. A D3 helyigénye 4 csatornára valami 24MHz le, és 6 MHz fel. Minek neked optika? Kertvárosban? Soha nem lesz.
A digitális csatornák múlt hét csütörtök óta kint vannak a hálózaton, jelenleg a netet 6 db. D2-es CMTS szolgáltatja (egyébként észrevehetted hogy a sebesség stabilitása ugrásszerűen javult a nyár elején). Érdeklődésre az Invitel elmondja, hogy 15 megás csomag valami ötezer-néhányszázér' TAVASSZAL köthető. D2-re nem kötünk 15 megásat, mert akkor az már most köthető lenne...
Tényleg: mit akarsz? Ott van a Mezei-féle wifis f0s konkurrenciának, vagy a mobilnet (ehhe), vagy az ADSL (ehhehhe). Vagy a panelben az UPC, net nélkül (harminc-valahány csatorna). Vagy beköltözhetsz Debrecenbe.család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
tobi''
tag
válasz decoati #13484 üzenetére
Konkrétan azt szeretném, ha végre a felfele menő sebesség is érne valamit, abba az irányba a többi szolgáltató használhatatlan. 15 megás csomag esetén mennyi lenne a feltöltés kb.?
Köszönöm válaszod egyébként, sok mindent nem értettem belőle, de a lényeget kiszűrtem látod. -
sfdrakex
nagyúr
válasz jansky1 #13487 üzenetére
Kertvárosban nem építettek ki optikát gondolom, és a régi hálózat meg ennyit bír. Panelos részeken éri meg kiépíteni optikai hálót, ott kisebb területen sokkal több a potenciális előfizető. Majd ha már nem lesz más viszik kertvárosi részekbe is az optikát de az még sok idő szerintem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
decoati
aktív tag
válasz tobi'' #13486 üzenetére
bocs, kicsit nyers voltam.
Jelenleg Bújfaluban (is) rendben van a sebesség, átlagos időben (tehát nem péntek este, mikor warezpistikéék hazaérnek) a 10/2-es is szerződéses sebességgel megy.
Hogy miért?
Eddig a Fibinek is vásárolnia kellett a külső sávszélt (nem kis pénzért, spórolt is keményen), és kitől vásárolta? Többnyire az Inviteltől.
Mikor az Invitel elkezdte a technikai átállást (tavasszal), az első dolguk volt a sávszélproblémákat rendbetenni. Nem mondom, egy-két helyen csúnyán lyukra futottak, de az kiforogta magát.
2 dolgot tudni kell:
1., nincs olyan hogy "elegendő sávszél", a júzerek hónapok alatt felzabálják a duplázást is.
2., a júzerek egymástól eszik el a sávszélt. Bújfaluba perpill. 240Mbit megy ki... 500 ügyfélnek. Érted...
szóval: sztem a 15 is menni fog normál, átlagos esetben közel szerződéses sebességgel, mivel nem csak a modemszervereket cserélik, hanem a külső sávszélt is bővítik.család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
dbius
veterán
válasz kabelmania27 #13497 üzenetére
Én inkább úgy vagyok vele, hogy legyen papíron csak 6/1, de azt tudja is... Hiába van papíron, hogy 100/100, ha a garantált csak 1/0,5 pl. ráadásul az elméleti maximum 10%-át se tudja...
Itt nálunk Hajdúböszörményben ez volt a legnagyobb gondom a fiberfossal.
Mostanában talán stabilabb a kapcsolat, de majd az idő eldönti, hogy cseberből vederbe vagy két szék közül a földre kerültünk-e
-
decoati
aktív tag
válasz Apa+Fia #13494 üzenetére
Tudom. 1-2 éve engem kerestek meg egy fejállomási keresztmodulációs torzítás kikereséséhez. Csak aztán nem lett belőle semmi, tudtommal azóta is olyan.
Nem mondom, Böszörményben a fibis hálózat is küszködik kihívásokkal (ázik mint a franc), de a kollégák rajta vannak a szeren.család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest