- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gempas 70
aktív tag
Mindegyik babához gratula és sok egészség
-
Eugene Roe
őstag
Tiszteletem! Bocsánat a furcsa kérdésért, de érdeklődnék, hogy mi az általános megítélése annak, hogy vamilyen megoldást két gyártó eltérő mennyiségű alkatrészből állít elő?
Pl.: 150 alkatrész vs 225 alkatrész, miközben pontosság, öröknaptár, holdfázis stb komplikáció tekintetében nincs különbség. Egyáltalán van-e ilyen, vagy csak én értettem nagyon félre valamit, és a + alkatrész mindenképpen valami nagyon fifikáns technikai megoldást is rejteget?
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Szulita28
senior tag
válasz Eugene Roe #8858 üzenetére
Valamelyik régebbi Őszintén órákról részben volt egy 10-15 perces fejtegetés e témában Dávidtól. Gonzi talán tudja, hányadik számú rész volt. Ott eléggé kivesézték a témát. Ha pedig a fifikáns megoldások is érdekelnek, nézd meg az utolsó előtti, percütős Edox részt. Nagyon érdekes műszakilag.
[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Skimaster
senior tag
Srácok gratulálok a kicsikhez és jó egészséget nekik!! Nektek pedig sok erőt, türelmet!!
-
Tulku
veterán
válasz vadászcsiga #8866 üzenetére
Óriási elismerés ez tőled
-
WiZARD
addikt
Feketével is tetszett, de így berakva ez a számlap is nagyon tetszik, bár egy hozzá való, kék chapter ring valóban nem ártana.
Hogy fekete lünettával milyen lesz ez a kék számlap, arra kiváncsi leszek, én nem vagyok a moddolás híve, ha az a gyári színek keverését jelenti.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Macyke82
tag
Egyenként ez a kék panda számlap nagyon szép, ha megjön hozzá a navy blue strap az nagyon ütős lesz még így a fekete chapterring-gel együtt is, ugyanis a nyomogombok is feketék.
Ha “visszajátszod” a fekete számlapot plusz a fekete lünettet és még a piros kismutatókat is, az is egy nagyon jó kombó lesz.
A kék-fehér verzióra én csak akkor tenném rá a piros mutatószettet, ha nem lenne benne fekete szín, a 4 az ez esetben már sok. -
Tulku
veterán
Nem ennyire kék a számlap, csak ha teli fény éri, akkor látszik kéknek, egyébként szürkésfeketéskék....
Kerámiára én is kíváncsi vagyok...
Ahogy Macyke is írta, a fekete ring és gombok teljesen jól megvannak a számlappal, bevallom én is féltem kissé az összhatástól de messze hozta az elvárásokat....egy kevésbé kék fotó: -
Szulita28
senior tag
montredo.com-mal kapcsolatban van tapasztalat? Rendelt már valaki tőlük?
Akár Chrono24-en is.[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
whatnot
őstag
40. születésnapra keresünk férfinak karórát, olyan 200ezer környékén, ill. ha van tuti tipp, akkor lehet mértékkel felfelé menni.
Sajnos mi nem értünk egyáltalán az órákhoz azon kívül, hogy külsőre ítéletet mondunk.
Mivel a 3. órája lenne az ajándékozottnak, így automata óra nem lenne praktikus, úgy hiszem.
Milyen márkákat, modelleket érdemes nézni, ill. mire érdemes figyelni? -
tag
-
zsolee73
tag
Véleményeket szívesen fogadok, hogy egy 114060 Subi mellé ki milyen második órát választana?
Csábulok egy kék számlapos 126334 DJ41 felé... -
zsolee73
tag
Köszi srácok!
Bőrszíjast nem igazán szeretnék, volt már de a fém inkább vonz.Nem vagyok öltönyös típus, ált. farmer/vászon nadrág inggel vagy galléros.pólóval a viselet.
Ehhez a Sub tökéletes társ, ezért örök darab marad elsőnek. :)
A DJ a flueted bezellel kissé elegánsabb, de sztem menne a szereléshez... ? -
resool
aktív tag
válasz zsolee73 #8889 üzenetére
Hogy ne a teljesen tankönyvi választ mondjam (mind kapható fémszíjjal)
<1m kateg
Nomos Club Campus Neomatik
Valamelyik nem BB Tudor (Sub mellé nem menne BB)~2m kateg:
Zenith Defy
Cartier SantosEfelett meg bármelyik Rolex, hogy visszatérjünk tankönyvhöz.
A fluted 41 elég könnyen karcolódik, ha ez nem zavar, akkor persze go for it.
-
consono
nagyúr
Elhiszem, hogy mások is használják, de nálam a Nomos a letisztultságról szól. Ez meg minden, csak nem letisztult. De hát ízlések és pofonok
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest