Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz Sanyaaa26 #1132 üzenetére

    Ez nem koncetráció kérdése. Írtak most is új questeket Jagerhez, milyeneket már... Kb bárki értelmesebb questsort összedobott volna egy kis fantáziával. De még meg is érteném, hogy prio sorrend van, de mapok is iszonyat lassan készülnek amik kellenének, csak a fegyverekbe és attachmentekben van mindig új dömping, pont azon a téren amiben újra a legkevesebb szükség van már jó ideje.
    Meg azt is megértem ám, hogy egy milsimben nincs iránytű! Még mindíg. Mint tudjuk az implementációja egy iránytűnek rémesen bonyolult minden játékkészítő éveket öl az elkészítésébe :D Megyünk woodson és olyan remek calloutokat lehet adnia fák között, hogy ott az enemy a fák között, hát előtted jobb oldalt nem látod?!!?!!? Ezzel kifejezetten kiakaszt Nikita, nem is tudom már hány patch előtt mondta, hogy next patch. A hideoutra 2017 ben mondta, hogy maybe next patch és már el is készült, szóval lassan az iránytű is sikerül remélhetőleg.
    Elég rég játszok és engem egy picit elkeserít, hogy fontos dolgok mennyire nem fejlődnek. 500+ órám bőven van a játékban, úgyhogy nem bánomaz EOD-t, de félek mire tényleg összerakják már olyan elavult lesz az egész. Bocs a rantért, picit mindíg felhúzom magam amikor végigondolom 2017 óta mi változott ahhoz képest amit ígértek és vártunk.

Új hozzászólás Aktív témák