- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz spank0309 #1051 üzenetére
Perelni? Egy béta játékért? Kifejezetten le van írva, hogy a játék nincs kész, akad, hibásan működik. Aki megelőlegezi, ennek fényében tegye. Ez olyan lenne, mint cigizni, és perelni a tüdőrákért...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
LacHUNt3r
tag
Sziasztok, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Tegnap estig sem a launchert nem lehetett letölteni az oldalról nálam, de updatelni sem lehetett a launchert. Magát a patch-et is csak kanadai vpn-ről sikerült leszednem.
Este viszont kipróbáltam a host file szerkesztését, először csak vpn-nel, aztán már vpn nélkül is sikerült letölteni a további updateket, és a játék elindult.
Jelenleg kidob egy errort a 'PLAY' gombra kattintva, de attól még a játék elindul.(VPN nélkül a launchert továbbra sem tudom letölteni az oldalról. Továbbá ha kitörlöm a szerver címet a host fájlból, már úgy is elindul a játék egy errorral karöltve.)
Erről csináltam egy videót amit elküldtem a supportnak, úgyhogy tudnak a jelenségről.
[ Szerkesztve ]
-
LacHUNt3r
tag
-
Rony949
őstag
Tegnap én is csak VPN-el tudtam leszedni mindent. Launchert a weboldalról, launcher frissítése, játék frissítése.
De maga a játék már megy VPN nélkül. Kicsit gáz a BSG részéről, mert eddig én is olyat olvastam, hogy csak Magyarországon volt ez a jelenség. Azt nem tudom hogy szándékos "blokkolásról" van szó vagy szimpla véletlenről. De a lényeg, hogy most már minden működik nálam, szóval no para.
[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Na igen mivel beta így max majd lesz 1 nagy bocsi meg köszi a türelmet stb...
Most megy bár az új map azért fps droppol.
Kerestem az új boss-t de még nem futottam bele. Woods-on meg nem voltam. Mintha a scav-ek szarabbul lőnének mint eddig. Még pár bug biztosan előkerül.
Köszi mindenkinek aki segített az elindításban.[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Chris78
aktív tag
Mellesleg tanulhatnának még pl a Bf5 majd 2 nap múlva indítja a csendes óceáni hadszinteret és már le lehet tölteni a frissítést illetve már vagy egy hete tesztelik az ujságírók így széthúzzák napokra a letöltéseket és nincs tulterhelés.
Egyébként tarkovra nincs innen esetleg team?
Pl discordon?[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
-
LacHUNt3r
tag
Afféle szolgálati közlemény:
Újra elérhetők a szerverek és a launcher letölthető az oldalukról bármi mókolás nélkül, legalább is nálam.
Eddig csak host fájl szerkesztéssel indult el, patcheléshez pedig vpn is kellett.Remélhetőleg mindenkinél ugyanez tapasztalható.
písz
-
mind_against
tag
Már a vasárnapi nagy patch előtt hosszú órákkal nem lehetett elérni a luxemburgi letöltő szervert, ahonnan mi magyarok töltünk updateket. Akkor több más országban elérhető volt, konkrétan a weboldalról nem indult el a launcher letöltés, ezzel kezdődött. Reportot is írtam már a patch előtt, topikot nyitottam a hivatalos fórumon, privát üzenetet is írtam a tech supportnak, de érezhetően elakartak minél előbb hajtani, a topikot lezárták, előre megírt sablon szövegeket kaptam üzenetben. Vagy leszarnak minket, mert jelentéktelen piac vagyunk nekik vagy egy Battlestate Gamestől független valaki tiltott le minden elérhetőséget luxemburghoz egész magyarországon. Mi fizetős VPN-el tudtuk letölteni.
A patch tartalmilag jól sikerült minden területen, van még mit javítani, de belekötni úgy igazán semmibe nem tudok. Hardcore lett, jobban, mint eddig. Tetszik!
-
vaakuum
addikt
válasz mind_against #1064 üzenetére
Ami eddig feltűnt nekem is: A fold az nem látszik, mert nem hajtja be a tust, csak kisebbre veszi a teljes fegyvert.
Illetve tegnap azt hiszem buktam egy VSS-t, mert felraktam fleamarketre, és amikor leokéztam az eladást, akkor egy Backend Error kis hibaablakot dobott fel, és utána sem az ajánlataim között nem volt a fegyver, sem az inventorimban. Mivel későn volt, némi bosszankodás után nem foglalkoztam vele, kinyomtam a gépet, így most nem tudom, hogy a fleamarketre beadható max 3 ajánlat utáni próbát jutalmazza-e így a progi, vagy csak simán valami egyéb bug. Sajnos nem tudom, hány ajánlatom volt éppen aktuális, de úgy rémlik, hogy csak 1, szóval nem tudom hová és miért tűnt el a fegyó."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Chris78
aktív tag
válasz vaakuum #1065 üzenetére
Váltámasz behajtását tegnap du megcsinálták. És valamit nvidia irányba is léptek mert nekem ugrásszerüen jobb lett a grafika a laptopon.
Nekem is bugolt már el eladni feltett cuccot de mikor lejár a hirdetés ideje akkor visszakaptam mint meg nem vásárolt tételt.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Rony949
őstag
válasz Chris78 #1066 üzenetére
"És valamit nvidia irányba is léptek mert nekem ugrásszerüen jobb lett a grafika a laptopon."
Akkor az elvileg a Full Screen miatt van, mert állítólag az is bugos volt, habár én nem vettem észre.
Egyébként próbálgattam ezt a TAA élsimítást és TAA High + 1.0 sharpening-el egész korrektül néz ki, illetve fut.. De még mindig azt kívánom hogy ne legyen annyira homályos a messzi táj.
[ Szerkesztve ]
-
Bálint 88
újonc
A tarkov nak legkisebb csomag 35 euró ahhoz mennyi adó jön még rá tudja valaki?
-
Bálint 88
újonc
Még anyi kérdésem lenne hogy ha megveszem a letöltéshez vagy hogy tudjak játszani vele kell hozá vpn?
Vagy ez a vpn-es dolog hogy müködik? -
Bálint 88
újonc
Oké köszönöm
-
Rony949
őstag
válasz Bálint 88 #1072 üzenetére
Ez a VPN már lecsengett. Most már működik minden szépen. Ez a VPN dolog csak az új frissítés miatt volt. Ez volt az eddigi legnagyobb frissítés és körülbelül egyszerre 100 ezren próbáltak frissíteni, illetve belépni. Szerverek mentek tönkre meg miegymás, úgyhogy volt egy kis gubanc.
De ismétlem magam, mára már teljesen normálisan működik. Meccs találásnál NAGYON ritkán elidőzhet a játék akár 10 percig is, de ez nem annyira valószínű.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Ma leszek én is Tarkov tag Van itt köztetek valaki, akihez tudnék csatlakozni? Általában esténként tudok majd játszani.
Előre is köszi -
vaakuum
addikt
[link]
Valaki látja itt, hogy mire megy a lövés? Lelassítottam 25%-ra, megnéztem rengetegszer, de semmit nem látok. Vagy csak a monitorom ennyire ócska?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Holnap este 22:01-től 30%-os leárazás lesz.
Egyébként milyen gyakran szokott ilyen lenni?ez a kedvenc aláírásom
-
-
vaakuum
addikt
válasz Rony949 #1086 üzenetére
Én pl. most simán elcsesztem 2 órát azon, hogy az SA-58-as puskából próbáltam 2 presetet csinálni, egyet rövid, egyet meg közepes csővel...kár, hogy az alkatrészek infopaneljét a presetkészítő felületen nem lehet lekérni, csak az összesített eredmény látszik.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Barátokat keresek tarkovozáshoz
-
Zizi123
senior tag
CPU: Quad-core processor 3.2 GHz (Intel i5, 7), ?? 3.6 GHz (AMD FX, Athlon)
RAM: 8 GB
VIDEO CARD: DX11 compatible graphics card with 2 GB or more of memory
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
DEDICATED VIDEO RAM: 2 GBHmmm ez nem tunik nagy igenynek...
De ez igaz? -
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Várható konzolokra vagy esetleg a következő generációs konzolokra? Nagyon tetszik a játék de ezért nem akarok PC-t építeni ha nem muszáj😊
-
LacHUNt3r
tag
válasz Bazsi1987 #1094 üzenetére
Szia, a játék fejlesztő stúdiója korábban többször említette, hogy egészen biztosan nem lesz elérhető más platformon, csakis PC-n. Ennek egyszerű oka van; rendkívül komplex irányítása van, még a billentyűzeten is nehéz lehet sokak számára, egy kontrollerre viszont egyenesen lehetetlen lenne besűríteni azt a sok kombinációt.
Annyi viszont biztosra vélhető, hogy a kiadást követően Steam-re is felkerül majd a játék - arra viszont valószínűleg egy pár évet még várnunk kell.
-
vaakuum
addikt
válasz Sanyaaa26 #1096 üzenetére
NA igen... Fps játék alapvetően más konzolon mint pc-n, ez meg annyira komplex, hogy hatványozottan igaz az állítás. Nálam egy tartarus v2 és egy logi g600 minden gombja bindelve van, max 2-3-at nem használok rendszeresen. Nem akarom összeszámolni, az együtt mennyi...
-
ONEFREE
aktív tag
Okos döntés! Nem biztos, hogy ezt keresed.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
A játékot mihez tudjátok inkább hasonlítani? Hiába nézek videókat, nemtudom mihez hasonlítani..Mellesleg a gépem elég lenne rá?
Hallom eléggé gyenge az optimalizáltsága..i5 4460
12GB ram
1060 3GBPress "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs