- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Egyhetes próbakóddal ismerkedem a játékkal. Kérdésem: jelenleg ha bedob valahová, akkor arra kell számítani, hogy mindenképpen a pálya másik oldalán lesznek azok a pontok, ahol kimehetek (scav pmc egyaránt)? Illetve mik azok a kérdőjelek a kimenekítési pont neve melett, amit az óra megnézésével mutat a jobb felső sarokban?
Ha ránézek egy fegyverre a inventorimból, akkor a felugró lapon alul mutatja, kis ikonokkal, milyen alkotókból épül fel. Azok között van, aminek a sarkában kék kereszt, zöld kereszt, barna-piros pötty van... Ezek mit jelentenek? Ami szürke, az nincs rajta gondolom, de azt nem is lehet rá tenni később sem, vagy minden ikon helyére lehet majd rakni valamit, tehát ha nem szerelhető, akkor annak szürke ikonja sem lesz?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ScomComputer
veterán
-
Mr.White
senior tag
Üdv!
Kacérkodok a játék megvételével, de nem vagyok benne biztos hogy a gépem képes e élvezhető fps-t biztosítani.
Esetleg ha valakinek lenne egy 7 napos próbakódja, és elküldené privátban annak rettenet örülnék. -
Mr.White
senior tag
válasz ScomComputer #452 üzenetére
Persze, olvastam, azt viszont nem tudtam hogy a 7 napos kódokat az event miatt osztogatták.
Ez van, addig nézek streameket, és várom az open bétát. -
spank0309
tag
válasz ScomComputer #458 üzenetére
A rammal optimalizálással problémák vannak, de az tény hogy a 8 kevés, meg akármennyi ramod van szinte mindet használni fogja.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
G**@**B**!
tag
-
Ergo_Proxy
tag
válasz G**@**B**! #460 üzenetére
Minden ismerősömnek és nekem is jóval komolyabb gépeink vannak de senkinek sincs stabil 60 feletti fps-e, mondjuk pont factorynál nem tudom, de a nyílt pályákon tuti nincs. Azon jót nevettünk mikor valaki nyilatkozta a fejlesztőktől, hogy egy nem csúcskategóriás, de az átlagosnál valamivel jobb pc-vel 120fps-el fut a játék maximális grafikán 😂😂
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Hajdi
senior tag
Sziasztok!
Én vagyok vak vagy valóban nincsen options menü?
"The Man Who Sold the World"
-
VTom
veterán
A fejlesztők írják a csalást is, ami az orosz játékosoknak ingyen jár majd a játék mellé?
Várós a játék, én nagyon el voltam tévedve, azt hitem ez is ilyen cső fps lesz, nem tudtam, hogy ilyen komoly multi van benne. Nagyon érdekesen hangzik!
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
vaakuum
addikt
Én csak az utóbbi free alkalommal próbáltam, vagy két napig volt rá lehetőségem: nekem tetszett, de tipikusan azt gondolom, hogy magányos játékosokból csak egy szűk rétegnek lesz benne öröme, a többi csak mozgó céltábla lesz és állandóan elbukja a korábban véletlenül nagynagy szerencsével kimentett értékes cuccát, ami esetleg komoly idegi problémákhoz vezethet hosszabb távon
Valamint ismeretségi körömben jelezték már, hogy ezek a mapok sem chetar-mentes övezetek. Ennyi pénzért így nekem nagyon nem.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ScomComputer
veterán
Ha tudtam volna,hogy érdekel,adtam volna egy 7 napos kódot,hogy kipróbáld....
Amivel dec.28-tól jan.4-ig lehetett tolni,mert ekkor volt a szerver teszt,de nem sokára lesz Open Beta,és ott ki tudod próbálni...én már megvettem régebben,mikor volt 25% kedvezmény rá...
Bővebb infó itt..A játék magyar lokalizációval fog megjelenni,a magyarítás már kész van,de a folyamatos patchek miatt még nem került bele a játékba!
[ Szerkesztve ]
-
spank0309
tag
Külön régiók vannak ez nem pubg hogy jönnek az oroszok, azok külön vannak, meg az eu is, stb. A játékot magányosan is lehet nyomatni elég brutál módban, sokkal több a profit ha egyedül mész nyilván a rizikó is. Én szoktam menni egyedül is meg csapatban is, egyedül full loot, csapatban inkább a móka és vadászat. Ne így könyveljétek el a játékot hogy nem lehet érvényesülni egyedül. Igen is lehet csak ésszel és taktikával. Simán toltam már le 3-as csapatokat egyedül.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
törölt tag
Battlestate (a jatek fejlesztoi) sajat anti-cheat programot fejlesztettek a jatekhoz es bannoljak is ki kemenyen a csalokat, eddig ugy nez ki ez nem Ubisoft es Division fele cheater fest. Ha megnezed Google-on a Battlestate eddig eleg kemenyen irtotta oket, remeljuk ez igy marad es nem is iszik el kesobb pay to win iranyba a jatekot. Akkor sikeres lesz.
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #469 üzenetére
Hát, erről lemaradtam sajnos.
Azt hittem, fps csőlövölde lesz, nem is érdekelt eddig. Meglátjuk mennyibe kerül majd.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
Tavaly Januarben vettem Edge of Darkness csomagot 2-t, mert ocsem is tolja
A ket csomagert kaptunk ajandekba 1-1 Standard kulcsot most karacsonyra, azt odaadtuk 2 csapattagnak, a 5-ik tag meg vett egy Edge of Darkness csomagot maganak
Azota megyunk be es meszaroltatjuk le magunkat kegyetlen modon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Dave567
addikt
Ebben a hónapban indul a nyílt béta?
-
Drenadar
veterán
A nyílt bétát itt ne úgy értsd mint mindenhol máshol... (ezek ruszkik...)
az előző open beta kb egy hét volt (egy hetes kulcsokat osztogattak ki) és tulajdonképpen csak egy stress teszt a szervereknek meg ugye adatelemzés. (plusz nyilván jó ha valaki ingyen is ki tudja próbálni a játékot és kedvet kap a beruházáshoz )
-
Drenadar
veterán
Ha van fbd figyeld a hír folyamot szerintem max negyed év és megint lesz egy ilyen 7 napos izé.
-
Ombi5
őstag
udv. Tudtok vmi jo helyet ahol korrekt arban belehet szerezni?
-
spank0309
tag
Ez nem az a játék
(#491) Drenadar: Nem hiszem hogy lesz még egyszer ilyen 7 napos kulcs. Az első stressz tesztet lenyomták, opennel jön a második és ennyi.
-
Drenadar
veterán
válasz spank0309 #493 üzenetére
jó. akkor is lesz valami open mindegy minek hívjuk. de sztem ez volt az egyik ami volt. ha meg lesz még open akkor meg azért fogja tudni majd kipróbálni vásárlás nélkül valaki.
És szerintem se nagyon lehet beszerezni máshol a játékot. Esetleg olyan playerektől akik most kaptak két kulcsot és pénzé akarják tenni. (Pl itt Rupsz is írta hogy kapott kettő alapcsomag kulcsot, lusta vagyok rá keresni ebayen mert nem érdekel)
-
tonermagus
aktív tag
Nagyon gondolkodom a játék megvételén, de van pár kérdésem:
- Aki előrendeli az hozzáférést kap a Closed Beta-hoz. Ez meddig tart? Ha vége akkor cseszhetem, és várhatom hogy megjelenjen a játék? Vagy a játék megjelenéséig folyamatosan lesz Closed Beta?
- mikorra tervezik, hogy kiadják a játékot?
- Kezdő játékosnak van esélye cuccot szerezni? -
Rony949
őstag
válasz tonermagus #499 üzenetére
Ezt úgy kell felfognod mint egy Early Access játékot. Itt már nem lesznek szünetek a megjelenésig, csak is kizárólag karbantartások vannak/lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest