Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    yuplay.ru -n egész jó akciók vannak. Már lehet PayPallal is fizetni, úgyhogy már a nyakatekert fizetés se lehet akadály.

    A pontos listát az akciós játékokról nem tudom sehol se megtalálni, nézzétek el nekem. Én a LEGO játékokat vizslattam, ott mélyen a HL ár alatt vannak az újabb címek, a nagyon régiek 500 Ft körül zsákolhatóak (köztük olyan is amit nem bundliztak, mint pl. Indiana Jonesok, Karib tenger kalózai, Star Wars-osak, stb.).
    Ha valaki rájön hogyan lehet szűrni az akciókat, akkor kérem ossza meg! :)

    FONTOS! A játékok sok esetben régió korlátosak, így minden egyes vásárlás előtt a steamdb.info oldal böngészése ajánlott. Hogy pontosan hogyan is kell használni a yuplay.ru -val, ahhoz itt egy kis segédlet:
    1. Válaszd ki a játékot (példa most legyen a LEGO® The Incredibles)
    2. Keresd meg bal oldalon a Steam SUB_ID -t (ez jelen esetben: 250668)
    3. SteamDB oldalon keressünk rá a játékra, a találati listában válasszuk ki a megfelelőt. (most ez az)
    4. Váltsunk a Packages fülre. Keressük ki a 2. pontban talált ID -t. (most ez itt az - szuper, mert nem a CU/RIS végű!)
    5. Nézzük meg, hoy látunk -e PurchaseRestrictedCountries sort. Ha nincs ilyen sor, akkor szuper. Ha van és benne van Hungary is, akkor szintén nyert ügyünk van, ellenben ha létezik ilyen sor és a sok ország között egyik se HU, akkor nálunk nem lehet aktiválni.

    Kiegészítés #1:
    Ha 2. pontban nincs Steam SUB_ID, akkor 4. pontban nézzük meg az összes package -t. Ha nincs package fül (mint a régi LEGO játékok esetében) akkor nincs régiókorlát a játékon. Ha találunk CU/RIS végűt, akkor már neki se álljunk, nem érdemes próbálkozni, mert valószínű azt adnak. Egyébként nézzük végig az összeset, aztán ha egyik sem korlátozott orosz földre, akkor jöhet a menet.

    Kiegészítés #2:
    Előfordul, hogy az alapjáték régiókorlátos, míg a Deluxe vagy más verziója nem az. A 3. pontban ugyanúgy az alapjáték címére kell keresnünk, csak a package lesz más.

    Persze mindezt csak saját felelősségre, mert mégis csak oroszokkal üzletelünk így ha a SUB_ID el lett pippantva az oldalon, akkor nem tudom mennyire hatékony a support.

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák