Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    válasz i2k #2711 üzenetére

    Szerintem még így is megéri, én a CD Galaxisnál vettem kb. 1 hónapja leárazáson 5990Ft-ért (plusz vettem mást is, így a szállítási költséggel én nem nagyon számolok).

    (#2710) TBT

    Miért vernének át?

    Egy vagy két alkalommal vettem tőlük játékokat még régebben, elsőre egy Skyrim gyűjtői kiadást, az utolsó darabot. Itt-ott kissé megviselt (de nem szakadt), de anno rákérdeztem, és akkor korrektül elmondták, hogy nincs 100%-os állapotban a doboza, csak olyan 99, de bontatlan. Elmondásuk szerint azért maradt ez utoljára, mert a kicsit rosszabb példányokat hagyják utoljára.

    Egyedül akkor néztem, amikor meghozták, mert semmi dobozba nem volt belerakva, csak valami zsákféleségbe volt belerakva. A CDG csomagolási minősége után ez kissé szíven ütött, de épségben volt a cucc.
    A játékot meg simán aktiváltam Steam-en...

    A második rendelésnél már normál DVD tokos játékokat rendeltem tőlük, ott a Batman: Arkham Asylum GOTY doboza kicsit sérült volt, de az sem vészesen, CD Galaxistól is kaptam már olyan játékot, aminek a DVD tokja törött volt, de csak kicsomagolás után lehetett észrevenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák