- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #100426 üzenetére
Ezt én sem értem, ráadásul teljesen jogos, amit írt. Nekem is volt már egy köröm a uPlay supporttal a kuponért, ráadásul akkoriban ha rápróbáltad valamire, utána már használtnak minősült a kupon... Nem tudom ez megvan-e még náluk?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #102299 üzenetére
Na, már viccelni sem lehet? Eddig csak a GoG-ot éltetted, ezért írtam az egyszereplős listát. Amúgy szerintem rájöttek ott is, hogy aki nagyjából akart, az már bevásárolt régi játékokból, így nem lesz folyamatos bevétel.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz #79621120 #104158 üzenetére
Elég nyeszlett így elsőre.
The Park jópofa elborult Callum hívogató szimulátor, de 7 eurót szvsz nem ér meg(14-et pláne nem), Battlezone98 Redux nemrég jött ki, de egy 18 éves játék nagyon enyhén feljavított változatáért elég sok a 13 euró, Age of Decadence meg akkor ér bármennyit, ha nem akarnak majd a készítők szánt szándékkal szétszívatni.(Serpent in the Staglands szintén bűnös, Sunless Sea kisebb mértékben)
Viszont van eldugva:
Ultimate General Gettysburg 3.39€
Door Kickers 2.69€
Sid Meier's Pirates! 2.19€
King of Dragon Pass 1.39€más
NSFW szerű link alant!(igazából fedett cosplay csecsek, de hátha számít)
Patreon zsebbe turkálósdi:
Jessica Nigri is creating Cosplay Content - 1,547 patrons $23,141 per monthazt nem tudom hogy melyik tierbe tartozik a ONE SEXY LINGERIE SHOOT A MONTH, de a 60 dolláros már elfogyott
csak érdekességképp egyik legismertebb játékújságíró pedig
Jim Sterling is creating The Jimquisition 4,053 patrons $10,178 per month
más
Chrome bővítmény IndieGala Helper
Bundles:
Shows which games are already in your library.
displays APPROXIMATE discount you could get by selling the cards you get from each game.
Giveaways:
Shows which games are already in your library.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz #79621120 #105674 üzenetére
Tobb tiz-szazmillio dollaros projecteknel nem tudom mit var barki is, profitmaximalizalason kivul. Inkabb egy uj ház ma, es pistikenel legyen tiz fps-sel kevesebb, mint haz nelkul maradni. Amit meg lehet oldani win-win-re, biztos megoldjak.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cskamacska
addikt
válasz #79621120 #106178 üzenetére
Nem, az a Steam Trade topik.^^ Ez a fillérkefélkés DJkultúra trollkodó, Crytek bohóckodó, Lackó GoGgnyaló topik.
maross: Mivel homokozós játék, ezért azt remélik a fejlesztők hogy hetekig el lehet vele lenni. Ami igaz is, ha az ember rákap a vég nélküli copy-paste bázisfoglalásra, és túl tudja tenni magát a tengernyi bénaságon és hibán. De a vége mégis az, hogy a játékot már leírták a kiadónál, most kapott egy mértékletes 40%-ot, év végére jön a 75%, jövő év elején(ha nem előbb) már jön a humblibundli.
Egyébként nem ördögtől való ez az ingyé hétvégés dolog single játékoknál sem, Saints Row IV-be ekkor buzultam bele, azóta megvan Gat out of Hell-el meg mindennel együtt. Persze nem árt, ha gyesznók elé vetett a játék eleve élvezetes, de legalább nem bugos romhalmaz..
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz #79621120 #106233 üzenetére
Naná. A többszörösét is, de mivel annyit volt akciózva a Steam verzió, erősen vakargatnám a fejem ha azt kérdezned jó ár-e érte. Mondjuk nem egy akkora összeg, hogy az a pár cent bármit is befolyásoljon.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
cskamacska
addikt
válasz #79621120 #106233 üzenetére
Mi az hogy? Nagyon is!
Brütal Legend a legjobb vásárom ez évben, kicsit csökött keveréke a nyitott GTA homokozásnak és konzolos nyájterelgetős stratégiának, de nagyon szerethető.
Messze a "legmetálabb" játék igen erős zenei kínálattal, felüdítő Ace of Spades-re versenyezni, Dr. Feelgood-ra kocsikázni, de az sem volt rossz mikor épp egy szövetséges pogó hordát terelgettem, rázendített a Die for Metal , és erre ránkrohant a környék összes démonköcsögje.cyberkind: Az a Mafia 3 gépigény elég vaskos lett. Külön tetszik az ajánlott "AMD GPU: Radeon R9 290X" rész, mert ezzel a teljes új RX4xx vonal ki van lőve, az ajánlott teljesítményszintbe az említett 290X, a 390X, meg a méreg drága Fury és Fury Nano fér csak bele. Ez mind.
Źşë': Anno dicsérték a mocsok EA-t, hogy be mert vállalni egy ilyen egzotikus, de főleg rizikós konfliktust, mint az első világégés, miközben az Activision még mindig a space mahreen mocsokban fetrengő Call of Duty-t futtatja. Csakhogy ezek szart sem vállaltak be, ez egy tősgyökeres generic_Battlefield_title lesz lézerstukker helyett automata kurtályokkal, X-Wing helyett hőkövető biplánokkal.
De a legidegesítőbb, hogy a Frostbite óta moddolni sem lehet. Pár lelkes arc egyébként biztos hogy helyrepofozná, és a Verdun készítői mehetnének lógo orral mobiljátékot fejleszteni, de a moddolás teljesen tiltva van, és bármiféle erre irányuló törekvés wareznak, csalásnak, meg szerződésszegésnek minősül..
-
micafighter
nagyúr
válasz #79621120 #106270 üzenetére
Szerintem black friday vagy blizzcon alkalmával. Egyik sincs már messze. Viszont dobozosat szerintem olcsóbb lenne beszerezni, érdemes figyelni az amazon ajánlatait, illetve a német akciókat x_o_n fórumtársunk jóvoltából, én meg szivesen segitek az US amazonnál. Meg lehet oldani a dobozost is postaköltség nélkül
-
i2k
őstag
válasz #79621120 #106358 üzenetére
Azé' akad egy kis különbség is...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
NyMRooD
őstag
válasz #79621120 #106414 üzenetére
Azért szerintem/remélem nem ilyen nagy az arány, de igen, levehetné azért is mert lényegében a Greenlight játékok nagy részét a játék beszavazásáért, vagy személyes adatokért cserébe osztogatják. Elvileg előbbi szabály ellenes is, legalább is nekem ilyesmi rémlik. Az meg, hogy felhasználókat perelnek a rossz review-ért szerintem mindent elmond erről a cégről, legalja.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
válasz #79621120 #106444 üzenetére
Nem kell itt személyeskedni feleslegesen.
Én csakis a saját értékrendem alapján döntöm el, hogy nekem mi tetszik, vagy sem - igen, még egy-egy játékra figyelemfelhívás után is. Nem olvasgatok mások ajánlóit hobbiból, különösen nem csak egy személyét, másokét kizárva.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
-
cskamacska
addikt
válasz #79621120 #106492 üzenetére
The Saboteur, Mirrors Edge, és a Spore Collection felkerült GoG-ra DRM mentes formában 9-9-11 eurós zakciós áron.
Mindhárom jó játék, de látszik hogy a mocsok EA nem akar konkurenciát, első kettő 5(!) euróért volt kapható a mostani GoG-os 18 helyett saját boltjában.(nem tudom most ellenőrizni, mert nem csak a kliensük ment gallyra, az Origin már a webshopját sem tölti be ) A Spore-t azt nehezebb megítélni, mert soha nem kapott egybecsomagot, és az utóbbi pár évben mindig 10+10+10+5 eurós alapáron ment a kiegészítőivel, de 30 eurós ár egy 8 éves játéknak azért nem áll túl jól.
Van egyébként már Timeshift is GoG-on, na az is kapott egy vaskos 18 eurós árcédulát.
tomsolo: Most hogy már 10 óra múlt és a gyerekek ágyba bújtak, nincs veszélye annak hogy random játék linkektől jegybankelnöki szintre fejlődjön vissza az agyuk, emlékezzünk meg a friss, cuppogós Bad Ass Babes-ről. (NSFL a link!)
A tucatkacat AAA játékok leszólásánál meg tessék vigyázni a forgalmazásra, ezek az agyonreklámozott cuccok simán jól teljesítenek a kasszáknál. Szerencsétlen Watch Doges is összehordott tízmillió darabos(!!) eladást 14 végére(azóta szélekkel együtt többet is), és a leggyorsabban fogyó játéka lett uborkáéknak. Márpedig "ezek a számok döntik el h vmi jó játék-e", szóval ezért most büntiből szart kapunk ítéletnapig.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz #79621120 #106645 üzenetére
Szerintem ez enyhén túlárazott...a 980-at nem is értem...
Anélkül, hogy vitát akarnék kirobbantani, szerintem egy játékhoz sem kell az a cpu, pláne nem egy 980 mellé.Szerk.: ja, és az a ház ocsmány...tudom, szubjektív, inkább úgy fogalmazok, hogy nekem nem jön be.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
csaba951
veterán
válasz #79621120 #106645 üzenetére
Ez azoknak jó, akiknek van pénzük, de "nem értenek" a géphez. Ha ennyi pénzt költenék gépre, biztosan mindenből a legújabbat, legjobbat szeretném. Ez a gép meg egy tavalyi modell. Idén már lényelegesen jobb gépet lehet ezért a pénzért építeni.
#106648 sixpak
>szerintem egy játékhoz sem kell az a cpuPedig de! The Witcher III nagyon jól skálázódik 4-nél cpu magra is. 8-at simán ki tud használni. És a vásárokban kell is ez a teljesítmény, ha folyamatos (legalább) 60 fps-el akarsz vele játszani. (Nyilván nem a low beállításra gondoltam! )
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz #79621120 #106862 üzenetére
Egy ilyen hsz miatt felesleges kiakadni. A többi játék neki nem tetszik, csak kissé sajátosan fogalmazta meg. Az viszont biztos, hogy voltak már ennél sokkal jobb csomagok is, mióta behoztak ezt a Monthly Bundle-t.
(#106864) Źşë': Plusz minden Shark Card-ból kerüljön bele egy.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
i2k
őstag
válasz #79621120 #106944 üzenetére
Battle.net - 20 euro - digitben
Úgy tudom, hogy a Hungexpónál most 5000 Ft... igaz, 4000 Ft oda a belépő...[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz #79621120 #107180 üzenetére
Ha belegondolsz, akkor egy-két mű kivételével mindenhol van hangja. No nem azért mert tényleg lenne neki, hanem mert baromi nagy lázongás lett volna, ha pl. a SW űrjelenetei alatt max. csak zene szólt volna. Az is biztos, hogy a robbanások se tudnák visszaadni ugyanazt a hatást, ha némán durranának el. Kell az!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
i2k
őstag
válasz #79621120 #107193 üzenetére
Az összes japán űrös animében van hang. Miért lenne másképp a live action verzióik esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- iPhone 14 Pro Max 1TB! Karcmentes! Üvegfólia! Apple Számla!
- Macbook Pro 14" - 2024 gyártás, M3 Pro, 36GB/1TERA, 18 ciklus, Apple garancia
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest