Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz BomiBoogie #39290 üzenetére

    a legeslegnagyobb probléma a játékkal a címe. csak a karaktert vették át a régi játékokból, egyebekben semmi köze nincs az első két részhez. plusz engem nagyon zavart a szabadsághiánya. az egy dolog, hogy teljesen lineáris a játékmenet/játéktér, de hogy minden ajtónyitásnál átvezető videó, hogy tele van scriptelt részekkel (csónakon ülsz, lődd ki az üldözőket, autón ülsz lődd ki az üldözőket). ahol majdnem félbehagytam, az a helikopteres sniper-es rész volt, aki kitalálta, hogy oldalnézeti kamerával lődd ki a rohangáló embereket, annak kinyomnám az egyik szemét, csak hogy értékelje a mélységérzékelést.
    plusz itt is megszűnt a tetszőleges mentés és csak checkpoint-ok vannak. nem akkora megerőszakolása a szériának, mint a Splinter Cell Conviction, de azért közeli. Multizni nincs időm, ezért az a része nem érdekel, de azt elhiszem, hogy jól sikerült. Tényleg az a legnagyobb baj vele, hogy visszaélnek a névvel. Egyrészt a régi fanokat megvezeti, másrészt így már tuti nem lesz "rendes" Max Payne 3. (Persze én azzal is ok lettem volna. Jó volt, kerek volt a sztori. Csúcson hagyták volna abba. Inkább csináltak volna egy HD remake-et, nagyobb poligonszámmal és textúrafelbontással, surround hanggal minden mást meghagyva.)

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák