Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz echterion #143099 üzenetére

    :)))
    Nem rossz kis gép, én kedvelem. Egyrészt olcsóbb számomra, mint egy bika PC, csakhát ugye durva kompromisszumok is vannak rajta.
    A leginkább csak az zavar, hogy a rá megjelent baromi jó játékok még ennél is szebben tudnának kinézni/jobban futnának, ha olyan hardver lenne a gépben. De ez mindig is így volt.
    Mert azért már egy Final Fantasy VII Remake natív 4K-ban 90/120 FPS-sel egész más élményt ad, mint PS5-ön a skálázott 4K (mondjuk ezt ügyesen megoldja a gép) 30 FPS-sel.
    És sajnos 4K monitoron/tv látszik a különbség a két "felbontás" között!
    Konzolon játszottam végig többször, nem zavart a 30 fps sem, de most volt szerencsém a PC-s Steam verzióhoz és hát huhh... de rohadt részletesek benne bizonyos dolgok, illetve teljesen smooth az egész. Nem is csodálom, ha annyira rácuppantak ott a fotómódra (Steam Community). Bár, hogy minden második fotón egy moddolt Tifa/Aerith van, azt nem tudom hova tenni... Nekem teljesen jó a "gyári" verzió is. :)
    Egészen más élmény. Ezek után nem sok kedvem van elővenni a PS5-ös verziót, és sajnos a Rebirth sem fut jobban. Toronymagasan az idei év egyik legjobb, legszórakoztatóbb és legtartalmasabb játéka és ennél jobb hardveres környezetet érdemel, na. :D Élvezem a játékot így is (nem bántam meg a vásárlást), de ha holnap jönne a PC-s verzió, akkor nem mondanék nemet rá. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák