Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz _drk #137887 üzenetére

    Igen, ezt vágom, csak ha nem motiválok tömegeket arra, hogy vegyék meg a konzolom (és aztán a szolgáltatásaimat), mert csak ott elérhetők gyakran GOTY címek, akkor magam alatt vágom a fát. Biztos jól kiszámolták, hogy megéri system seller címeket PC-re is kihozni, de azért én megnézném azt a matekot.

    A PC gaming állapotával kapcsolatban érdemes a Steam Survey eredményeket megnézni és rádöbbenni minden évben újra és újra, hogy GPU terén a leggyakrabban használtak: 1xxx-ek. A nép pedig még a FHD felbontásnál tart (~65%!), vagy még ott se (13.8%!).

    Ergo én feltétlenül elengedném azt, hogy a PC gaming drága, mert az éppen, hogy csak a cirka 21% körüli kisebbségre kezd el igaz lenni. Nekünk az igényeink egy ilyen közegben nyilván nagyok, de ezzel mi is a kisebbséghez tartozunk.

    Pont 1 órája sincs, hogy beszélgettünk erről egy apával, meg a fiával, hogy merre tovább. Mivel a 4. gen Ci3 már kezd nagyon karcsú lenni azzal az integrált GPU-val és én továbbra is amellett érveltem, hogy a PC az kb. mindenre is jó, a konzol meg jóval kevésbé... vagy ha igen, akkor nehézkesen. A PC bekerülési költsége indulóban ugyan magasabb, de a sokoldalúsága és a mérhetetlen mennyiségű 0 vagy filléres áru játék vastagon kompenzál. Ráadásul nem kell azonnal a csúcsokat venni, de még a mediocre-t se, mivel a PC remekül bővíthető.

    Esz. Vé. Esz. (Sajnos ezt mindenhová oda kell már írni, már pár elmeroggyant nem képes értelmezni a szubjektív vélemény fogalmát.)

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák