Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz arty #118844 üzenetére

    30Eu egy folyamatosan játszott, frissített címnél szerintem nem vészes, pláne, hogy meg se kell venni, nyilván lehet ezt máshogy is lehetne csinálni de bőven nem olyan rossz. Én se szeretek multizni de ezt szerettem játszani, és nem vettem meg az alapon kívül semmit, és szerintem nem is fogom.

    Drágának drága a teljes pakk mindig, de nem kell megvenni, nincs ellehetetlenítve az ember, hogy megszerezze, és én erre gondoltam, persze jobban örülnék ha botok ellen de lenne single része a játéknak mert tetszik.

    Pedig a Wolfenstein valszeg pont azért bukott el az ősszel mert a legrosszabb pillanatokban jött, egy napon az új AC-vel, amiben végtelen tartalom van, és ha csak logikusan kell gondolkozni, egy percig se kérdés, hogy pár óra pörgésért vagy több 10, esetleg 100 óra folyamatos szórakozásért vegyek játékot, mindenhogy az éri meg amiben van tartalom, legyen az bármely uncsi is.

    (#118843) Dilikutya
    Lehetne de nem, valszeg valamilyen modhoz megtaláltam a Doom 64 wad fájlokat és úgy futtattam, de nem biztos, rég volt nagyon, valszeg most is így menne és ez szar.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák