Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz arty #118486 üzenetére

    Lövésem nincs miért ne követhetnék a nagyobb kiadók a Witcher 3 féle üzletpolitikát. Jó játék, értelmes áron, lopásgátló nélkül. És működik! Ugyanúgy kasszasiker, mint a ládákkal teleb. denuvós retkek. Lehet nem akkora kasszasiker, mint a COD 100, de ha ez a legfőbb baj ezzel az üzletpolitikával, akkor megint csak oda lyukadtunk ki, hogy pénzéhesek a kiadók.

    Ha a becsületkassza nem működne, a Game Dev Tycoon-nak nem is kellett volna aggódni a lopkodástól, hiszen eleve meg sem jelent volna, mert az egész indie műfaj behalna a csába.

    Amúgy én elhiszem, hogy működik a lopásgátló, csak ismétlem, sok haszna nincsen.
    Én még olyan kalózról nem hallottam, aki rohanna premier áron vásárolni, mert valamit nem lehet letölteni.
    Hallottam már olyanról, hogy valaki elment és megvette valaminek a 3. részét, mert az első kettő faszántos volt lekalózkodva, de a harmadikat már nem törték fel. Ilyen van! De az újabb címekhez a kalózok úgy állnak, hogy ha ingyen le lehet szedni, akkor leszedem, ha nem, akkor pedig kihagyom. Ha végleg elzárnák a csapot, ők végleg abbahagynák a játékot. Esetleg itt bandáznának velünk, hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni.

    Viszont, ha jól tudom a lopásgátló pont a day 1 premier árat védi, amit a kalóz vagy nem fog, vagy nem tud megfizetni. Innentől az egész haszontalan. Ha erről más véleménnyel vagy, és beveszed azt a maszlagot, hogy a kalózok miatt drágul minden, és lopásgátló nélkül behalna minden, üdv a Stockholmosok klubjában.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák