- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz tomsolo #117948 üzenetére
A Tomb Raider és a Sleeping Dogs szuper játékok, 20-20 órám van mindkettőben egy végigjátszás után, de ezek tényleg jók.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Frod
addikt
válasz cskamacska #117947 üzenetére
Valóban jó csomag - ha nincs meg egyik sem.
Mivel a TR alap játék ezért nyilván megvan és két platformon is kijátszottam már.
A Sleeping Dogs meg nekem sajnos kuka, nem élem a gta-klónokat. (sőt a GTA-t sem már)
A többi meg gondolom a szokásos indie szemét.Bár én a Quantum és a DoW miatt vettem, szóval már akkor a pénzemnél voltam.
A maradékokkal meg csak csinálok valamit.Do you see the white shadow?
-
KubanitoS
veterán
válasz cskamacska #117947 üzenetére
Azta, egy laza Civ 6 februárra. Insta buy.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
gyimger
őstag
De azért, mert a Sleeping Dogs egy nyílt városban játszódik és vannak benne járművek, még nem GTA klón! A közelharc nagyon állat, jóféle akció és fejlődési rendszer, a sztori zseniális. Ezek nem GTA jellemzők.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Frod
addikt
válasz gyimger #117954 üzenetére
Jó, lehet nem adtam pontos jellemzést a zsánerről, de én mindezeket egy kalap alá veszem.
Open world, jelen környezet, város, járművek, egy kaptafára épülő, ugyanolyan küldetések sorozata.
A Vice City után én kiégtem ezektől. Sőt - most szentségelni fogok - sokak által istenített Red Dead sem tetszett. Oké, kitoltam 100%-ra, egynek elment - az legalább más korszak volt.
De pl bezárnának valahová ahol van egy gép amin csak Saints Row, GTA, Mafia és társai vannak azzal kínozni lehetneDo you see the white shadow?
-
gyimger
őstag
-
i2k
őstag
válasz gyimger #117954 üzenetére
Aki azt a játékot 20 óra alatt lezavarja, az nem is játszott vele igazán... vagy csalt.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
A Tomb Raider 100%, a Sleeping Dogs-ra nem emlékszem, a sztori kész és a Mortal Kombatos DLC-t is játszottam (valami szigeten(?) volt valami harci torna), szóval szerintem kész az. A Definitívvel nem játszottam, de meg is van már, és meg is válnék egytől...
-
Źşë'
addikt
ezek után lehetne az összes fajta indie játékot egy lapon emlegetni vagy egy NFS-t akár DiRt-el, vagy Fuel-val pedig teljesen más más jellemzőkkel bírnak - most hogy a gta tps mégsem egy max payne - és kb a térkép az amiben különböznek, kvázi nem folyosón rohansz végig
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz cskamacska #117959 üzenetére
Ő ezt írta volna:
"Ha a "fő" cuccok ilyen ótvarok szerinted a mellé adott 5-6 másik milyen lesz? Kb rosszabbak, ez elég régóta így van.. 1 évre előfizettem de eddig nem sok sikerem volt az elmúlt 4 hónapban ami az aktivált játékokat illeti fostenger fostenger hátán."
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #117959 üzenetére
evvan, idén irgalmatlan kevés bundlit vettem magamnak és nem mondhatnám hogy a pénz miatt de cirka 1-2 éve csak azt veszem ami kell és tolnám (és még így is van hogy vmi a jáccásból kimarad)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
-
-
-
i2k
őstag
-
NyMRooD
őstag
válasz Lackki #117967 üzenetére
"tudjuk ki" alatt ő rá gondoltam, de a szerkesztés után nem úgy jött már le, változtatnom kellett volna arra, hogy akinek nem mondjuk ki a nevét
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
válasz Balesz1899 #117976 üzenetére
Szégyelld magad, hogy a PH kabaláját nem látnád szívesen újra!
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
Tyű, lepergett a Zero Escape: The Nonary Games második részén (Virtue's Las Reward) is a záró credit (9+9+pár befejezés van).
Ugye ebben ténylegesen két játék van - így nem is volt sok érte az a 6-7k - és lényegében kapcsolódnak is valamenyire egymáshoz. Az első rész sokkal könnyebb volt, és talán kezelhetőbb is, (noha 2D-s móka végig) a többágú sztori is kezelhetőbb volt talán végeredményben ezért is tetszett jobban. Tény, hogy bár ebben is van nagycsavar (sok csavar) a sztoriban annyi nincs mint a második részben. A rejtvények is jópofák voltak, nem is kellett annyit kavarászni, pixelt vadászni. (Na jó azért kellett itt is.)
A második rész viszont brutális. Mondjuk a 3D ártott neki - 3DS grafika - bár vannak kézzel rajzolt elemek azért így is kevés az a pár 4-5 póz amit vágnak duma közben a karakterek. A rejtvények itt sokkal nyakatekertebbek lettek, voltak idegesítőek is szép számmal de voltak nagyon kellemesek és ötletesek is.
A 3D nézgelődés a szobábkban marha idegesítő viszont mivel nem 3D.
A sztori bár szerintem igencsak eltér az eredetii 999 játékvonaltól azért próbál ráilleszkedni. A története meg olyan, hogy amíg az 1-ben volt kb 3 csavar itt az utolsó félórában csak az uccsó szálon szerintem meg van vagy 10, és akkora mindfuck, hogy olyat még nem láttál. Az egyik alternatív sikertelen befejezés is nagyon bejött.
A japán szinkron is jó volt mindkettőben - talán a másodikban az öreg szivar idegesített meg volt pár bgm ami miatt le kellett vennem a hangjukat.
Elég komor darab viszont mindkettő, az 1-ben volt kb 3-4 beszólás ami ült a kettőben is próbálkoztak de az nem jött át.
Renegeteget gondolkodtam rajta rámenjek-e salekor, le is torrenteztem és majdnem végig toltam az első részt mire eldöntöttem ez kell nekem. Tény, hogy a grafika mai szemmel vállalhatalan mint írtam konzolos(handheld portok) de lényegében nem sokat számít ez ha jó játék és ezek jók, mármint ha szeretnél a szobából szabadulós játékok (felülmúlhatalan) öregapjával játszani.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
thomasa
senior tag
Van egy eredeti játékom, amit újság mellé adtak, Prototype. Valahogy fel lehet venni a steames játékaim közé? Köszi a segítséget előre is.
-
i2k
őstag
Hajrá Crytek Peti!: "Új korszak kezdődött a nyelvvizsgák területén"
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #117982 üzenetére
Nem vagy képben a CryTekizmussal, látom.
-
-
i2k
őstag
válasz BoneDragon #117986 üzenetére
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #117989 üzenetére
A legfontosabbat kihagytad: mindezt csutkamaxon...
[minden csúszkát és beállítást szeret maxra húzni]A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Hátha valaki nem látogat az SG-re:
A 'm'ester közölte:
"A real életbe nem kell nekem így nem fogok megtanulni ez ilyen egyszerű."
-
gyimger
őstag
Mázli, hogy a való életbe' nem kell az angol tudás.
De a legironikusabb a bundliban vásárlás és a magyar nyelv elvárása, mert "ez nem kerül semmibe". Hol a Crytek topic?"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Hogy játékról is legyen szó... a 2013-as Tomb Raider sokkal jobban tetszett, mint a folytatása. Ez a Rise of the TR se rossz, de a sztori kevésbé jön be, ahogy a cra(o)ftolgatás se. Több a felfedezni való, egymást érik a gyűjthető tárgyak, és erre jönnek a kellékek (rongy, bőr, gyógynövény, levél, fa, toll, stb.), amire sajnos szükség is van, úgyhogy két másodpercenként lehet nyomkodni a sasszem gombot. Sokkal jobban tetszett az első (reboot) meneküléses, túlélős, misztikummal megcsavart hangulata.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #117999 üzenetére
A szíriai résznél vagy 40 fotót csináltam, gyönyörű a játék, de a sztori kevésbé ragad magával, és a játékmenet is nyögvenyelős. Na mindegy, a pár száz forintos elődje szerintem veri.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest