Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz micafighter #116862 üzenetére

    És #Dilikutya

    Igazából ez ugye nem is logika, hanem amolyan mondás féleség.
    "Minden annyit ér, amennyit adnak érte".
    De ez teljesen igaz. Ha én eladok egy téglát egymillió forintért, akkor az a tégla egymillió forintot ért. Ha csak 1 forintért tudom elpasszolni, akkor annyit ért.

    Itt a bundlirészlegen ez az "ennyit érne alapból" adat csak azért szemet szúró, mert
    1) soha nem "értek" annyit a játékok
    2) ez egy (egyébként nagyon jól működő) vásárlásra buzdító marketing stratégia

    Az első részhez annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy szépen hangzik az a 200$ értékű játék, csak éppen ez az akció nélküli teljes ára. Ami még jogos is lenne, ha nem lenne havonta, kéthavonta leakciózva minden tétel minimum 50%-al. Mondjuk a havi bundlikkal szemben egy kicsit gonosz vagyok, mert abba tényleg kerülnek be olyan címek, amiket nem dobáltak előtte utánad bagóért.

    A második része inkább szemet szúróbb, mert ameddig nem az ign vitte a boltot, addig ilyennek nyoma sem volt. Így már inkább olyan érzést kelt bennem a dolog, hogy maga az "adományozás" rész inkább csak amolyan képmutatásnak szerepel az oldalon. Ugyanis nem vagyok annyira naiv (nem vagyok hajlandó elhinni), hogy az ign a charity miatt buzdít minél több embert vásárlásra. Persze, eddig sem gondoltam, hogy mindenképp az adományozás a legfőbb szempont, de eddig legalább olyan benyomást keltett az oldal, hogy segítséget nyújt egy olyan szervezetnek, aki (azt a benyomást kelti, hogy) segít az embereken.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák