Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz arty #107813 üzenetére

    Nekem még az is hiányzik a 2-3-ból, hogy csak egy féleképpen lehet mindent megcsinálni, és az álszabadság érzése sincs már meg, szép lett ez a 2 rész, főleg a 3, de teljesen más lett az irány mint amit kijelöltek, kár is ezért, nekem az 1 és még a Warhead is nagy kedvencem.

    Azért a nehézséged gondolom itt nem úgy érted, hogy gondolkozni kell, hanem túlélni, ez meg így egy durva átcsapással egy Dark Souls játék. :D

    Én kezdőként meglepődtem magamon, ugyanis nem használok pajzsot amivel egy sétagalopp az egész játék, csak vetődök és döfök a kétkezes karddal, de most már, hogy tápozott a karakterem (igaz messze van még a vége) simán megvagyok a boss harcoknál, most is megidéztem egy "segítőt" a boss harchoz, de hozzá se szólt a témához. :((( :D
    Igaz, ha nem veszem komolyan a játékot, teszem azt csak átakarok szaladni a-ból b-be akkor beszopom mert megölnek, zseniális már az első rész is. :))

    A videóban egyébként azt is mondják, hogy a DS3-at úgy vitték ki az újságírok, hogy nem volt nehézre állítva a játék, azért ez se rossz.

    Én 26 percig tudtam nézni a Tron 1-et, aztán kikapcs és nekem a Tron csak az új lehet. :DDD
    Igen, szépen öregedett de géppel se tudnának sokkal jobbat csinálni, ez mondjuk jövőre kiderül a Promtheus 2-vel ami már Alien címmel jön.

    (ne offoljunk már az off-topikban, annyira hülyén jön ez így ki :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák