- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Erről beszéltem.
Az a zene is a videó alatt.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Brazil originen az Unravel 29,92 BRL ~ 2250 Ft
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #102826 üzenetére
Ultimate General Getysburg erősen ajánlott a bundliból, az egyik legjobb polgárháborús RTT(túl sok nincs belőlük ), egészen tűrhető a prezentáció, és a totál núbok is elkattintgathatnak benne very-very easy fokozaton, majd a 20. csatára belejönnek. Nincs az a grognard körökben imádott hidden fail state szívatás, hogy 20 körrel ezelőtt nem rendezted el tökéletesen az utánpótlást, akkor most toszhatod az egészet.eami:
tomsolo: Hörcsöghalomra 7,5k-ért is sok volt.
Kampánynak csak a legeleje van bent, nem tudjuk mi lesz a folytatásban, de elég biztatóan néz ki. A körítés majdnem DoWII szintű, zene, szinkron rendben van(mondjuk a Relic szintjét nem ütik meg), grafika részletes és látványos, sztori még nem bontakozott ki, de standard W40k novella(középgyenge scifi cucc) szintje szerintem meg lesz.
Kampány viszont fél-nyitott csillagtérkép alapú, szóval ügyesen beleintegrálhatják a skirmish mód random csatáit meghosszabbítva a történetet.A játékmenet tényleg nem egy szimulátor, de mint kiderült a játék a Dawn of War sorozattal ellentétben, amelyik csak és kizárólag a Warhammer hátteret vette át a táblajátékból, és azt egy saját Relic RTS prototípusra szabták, a Battlefleet Gothic szabályrendszerét nem vetették teljesen el, hanem a játékra szabták.(Space Hulk meg a Warhammer Quest viszont pont borzasztó lett PC-n, mert direkt táblajáték átiratok)
Én azt tudom ajánlani az érdeklődőknek, hogy vegyék meg előre Steamen(és igen, most demó híján pont preordert reklámozok, hamu a fejemre ), és egyszerűen refundolják, van két hét kiadásig bétázgatni, és utána még két hét a 2 órás refund időre korlátozva.
Frod: Ha a Warhammer 40k fluff miatt vennéd meg, na az van benne bőven. Legelső sztori pálya végén a főhős random korvettkapitány hajóját majdnem szétkapja egy hatalmas káosz flotta, erre hazaszökik a jó hírrel, de a parancsnokságon még megkínozzák előtte(jajbocs, próbára teszik az Emprah iránti hűségét ) biztos ami biztos.
Egyébként eszi-nem eszi helyzet van, nem volt még Warhammer hajókázás PC-n, sőt, ilyesféle izometrikus haditengerészeti puffogtatásból minden téren hiány van. Naval Action, meg a World of Warships amelyek manapság népszerűek, de ezek csak TPS MMO lövöldék.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #102856 üzenetére
Az nagyon tetszett a játékban - kérdés persze hogy hosszú távon mennyire fogom ezt gyűlölni - hogy a tehetlenséget szépen figyelembe kell venni mind (vész)kitérésnél mind fékezésnél.
A harc se rossz a sok választható alegység meg a szokásos pajzs/tűzerő/szenzor kombikkal,(viszont van egy ilyen puffogtatós érzés a HW-khez képest, itt csak statok esnek össze majd a végén animáció míg ott rendesen ahova lőttek ott füstölt) a szinkronba nem találtam hibát
-
Dilikutya
félisten
A Quantum Break-ben tényleg nincs kilépés gomb? Hehe.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sto1911
veterán
-
tomsolo
addikt
válasz sto1911 #102860 üzenetére
Pocok szerint ez modern* és haladó dolog
*The Lawnmover Man - 1992
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Más:
Kinguinen ilyen paypal napok vannak még, be is csusszant akkor a Dirt Rally 16 ojróért.
-
cyberkind
félisten
válasz djculture #102862 üzenetére
Én 6ezerért veszem majd, ennyit szerintem megér, imádom a Remedy játékokat de főleg az Alan Wake-et, de ennek a játéknak pont az UWP, a DX12, a Store de főként M$ fog betenni.
Érti mindenki hogy mennyire a pénz, csak amíg az EA-nek olyan címei vannak amiért megéri Origin-re menni, addig a M$-nak nincs és nem is lesz, talán csak a Forza ha teljes verziósok lesznek, de amúgy meg az se, úgyhogy nem tudom mit várnak a M$-nál.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz Pocok256 #102864 üzenetére
Ilyen nézgelődésre már TDU2-ben használtunk head track modot, jó volt csak fárasztó hosszútávon
-
Lackki
őstag
válasz tomsolo #102867 üzenetére
haverom ezzel baszakszik most folyamat... már minden játékot így tol GTA V-t is...
ArmA-ban bringázáshoz vett szobabringát is és úgy akarja majd, hogy pedál tekeréshez csinál egy usb-s kütyüt ami érzékeli ha tekeri és előre kell menni a játékbanPrivátot hamarabb észreveszem
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz Pocok256 #102864 üzenetére
Próbáltam már Oculust autós játékhoz, elég állat lesz, csak anno a DK2 felbontása még egy rakás túró volt. De más élmény vele, nem kérdés.
Cyberkind: Azért az i7 meg a GTX970 sem volt olcsó gondolom.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Pocok256
veterán
válasz Csapoati #102871 üzenetére
Jaja ezeknél az eszközöknél a felbontás lesz majd fő pont mindkét lencsénél min 2k s felbontás fog kelleni ami azért rendesen meg fogja enni a gépet
(#102872) cyberkind
Nekem minden megvan csak VR hiányzik.Aránylag jó laptop egy Logitech Driving Force GT kormány most már csak egy jó vr szemcsi kéne[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
cyberkind
félisten
válasz Pocok256 #102873 üzenetére
Nekem csak a gép van meg, igaz a 970 lókakára se lenne elég egy igazi VR-hoz, mondjuk nem is hoz lázba a dolog, ahogy a 4K se, billentyűn kívül minden mással veszett béna vagyok, úgyhogy többszörösen nem vonz ez a buli.
Azon a kormányon a pedál annyira nem jó, vagyis nekem nem jött be, fékezni se tudtam ahogy akartam, de maga a kormány jó.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz tomsolo #102876 üzenetére
1995 ben golden axe al kezdtem a pályafutásom hidd el tudom milyen a régi szép idők
Ha nem lenne elég a notim craftja ahhoz amihez használni akarnám(GTX 980M) akkor vennék egy asztalit mellé és kész nem oszt nem szoroz, de egyelőre még bírja.
(#102875)
Igen a fék gáz érdekes, ezt viccesen javították, alá tettek egy szivacsot a két pedál alá és máris tökéletes lett[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Lackki
őstag
válasz Pocok256 #102877 üzenetére
g27 fékpedálja is egy rakás sz*r van hozzá csere rugó amit egyszerű is cserélni, csak 7ezer ft... egy rugó...
golden axe... régi szép idők. Egyik nap beszélgettem egy sráccal akivel elkezdtünk a régi westwood játékokról beszélni, azt felhozta a dune2000et... mondtam hogy szedje le a dune2 legacyt ami ingyenes. Azóta végig is tolta atreidesszel
Privátot hamarabb észreveszem
-
Źşë'
addikt
válasz Csapoati #102849 üzenetére
megszokta hogy mindig csak neki lehet igaza
van olyan ismerősöm aki azért szólt le másokat, mert a nyakukban ott a headset, (tel, mp3, rádió stb.) ill. mi a f***nak hallgatnak ilyen sz*rokat az emberek?! ez most kb uez
amúgy rengeteg embernél látványosak a reakciók, nem holmi lefizetett közönség szerepeltetését látni - mindenesetre nem veszek olyan dolgot ami nem tetszik nekem, és nem leszek mérges ha valakinek öröme van valamiben
a cuccot én egészen biztos ki fogom próbálni, és egy új evolúciós lépcsőfoknak tekintem a szórakoztatóiparban - hiába voltak már ezelőtti próbálkozások, ha sikertelenek, és nem is volt igazándiból táptalaja a témának... most berobbanhat, mert minden adott a sikerhez - ill. ahhoz hogy tökéletesedjen (méret, dizájn stb...), ahhoz kellenek az első lépések is (és pont ez miatt nem szólnám le a méreteket, ha nem lett volna akkora az első számítógép mint amekkora volt, nem tartana itt a tech, és fejlődne még mindig, újabb és újabb területeket meghódítva)"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tomsolo
addikt
//berakom ide is hátha vkit érdekel
Kinguinen /paypal-exclusive-sale
Ryse: Son of Rome - 3,25 €
Call Of Duty Black Ops - 4,99€
Call Of Duty Black Ops II Uncut + Nuketown Steam - 6,99€
DiRT Rally - 15,99€
The Crew - 4,48€ (ez mintha lett volna bundliban)3% kupon kód:
allkeyshop3a fenti összegre még rájön olyan fél € pp fee
-
Źşë'
addikt
-
tomsolo
addikt
Quantum Break
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #102887 üzenetére
First My specs : 980 zotac Amp edition - i7 4930k 4.5ghz - 16gb ram gskill 2400mhz
Hear me well : This is the one of the worst ports ever made in the history of pc gaming
Arkham knight ? That game is a masterpiece comparing to this.Azért annyira csak nem!
Mindenesetre megnyugodhatnak a Steam-nél, QB nem csinált kedvet a Windows Store-hoz!
-
-
nagyúr
-
válasz FollowTheORI #102894 üzenetére
nem baj, tobb penz marad pelenkara
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
válasz cskamacska #102891 üzenetére
Egyébként a németországi Windows Store-ban 70 €-ba kerül a játék. Azért ez elég durva, az összes többi (online) boltban 50-60 €-os premier árakkal kezdenek az AAA játékok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #102897 üzenetére
mióta crytek ingyen játék reményében levelet írt nekik nagyon odafigyelnek erre
-
i2k
őstag
Akkor ez most az OFF totyik vagy sem?!
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs