- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomsolo
addikt
Steam Daily Deal:
Legends of Eisenwald - 4,99€
Season Pass - 3,74€Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments - 10,20€
Kellemes stuff.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
oriic
HÁZIGAZDA
off az offban:
Azért az vicces, hogy mindenhol olvasni, hogy milyen szutyok lett a Quantum Break PC-s kiadása, de itt az aprón is pillanatok alatt elviszik a letöltőkódokat 8-10k-ért. Enyémet is elvitték másik oldalon de értékelés miatt csináltam egy hirdetést 9k-ról. Amíg leokéztam és jegeltem a cuccot 3-an(!) írtak rám hogy azonnal vinnék. (mindezt kb két perc alatt)Szóval WTF?
Live-Die-Respawn
-
-
Mr.Csizmás
titán
FC Blood Dragon =
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
micafighter
nagyúr
válasz Assimilator #103064 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz oriic #103058 üzenetére
Azért az mégiscsak majdnem féláron van... szóval nem véletlen.
Gondolom 2-300 ezres videokártyát sem páran vesznek, csakazért mert luxus.
Tehát van fizetőképes kereslet a PC játékra itthon is.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Buuster
tag
Sziasztok!
Nem szoktam ilyeneket kérni, de most muszáj lesz. Néhány barátomnak megvettem az 1 dolcsis Glen-es Humble Bundlet hogy majd játszunk vele, de kéne még egy példány viszont én elértem a limitet PayPalon. Ha valaki lenne olyan szíves és megvenné nekem giftként, nagyon megköszönném és előre küldenék 300 Ft-ot PayPalon.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Buuster #103071 üzenetére
toltam privit, hátha aktuális még
más:
olyat hol és milyen formában lehetne közzétenni itt ph! hogy ha felesbe maradt játékaimat cserélném steam walletre? nyilván játék függő lenne az alku, de ha valakinek összejött pár centes kártyázásból apró pénz akkor össze lehetne hozni valami win-win szitut[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
Kérdés: anno álmodtam /keverem vmivel/ vagy voltak hírek, hogy a Last of Ust hozzák pcre is?
-
KubanitoS
veterán
válasz Dilikutya #103080 üzenetére
Kicsit utánanéztem a PS3 emulátoroknak. Úgy néz ki nem is létezik még működő PS3 emulátor. Az általad linkelt oldal is egy rendkívül szépen megszerkesztett dolognak tűnik, de pl fórum elérhetősége nincs és a gugliba bepötyögve a dolgot inkább az jött ki, hogy fake az egész. De legalább adware-rel teleszemeteli a géped.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
maddionmax
senior tag
Nézzetek rá Saints Row Franchise Ultimate Pack-ra, mert rosszul számoltak és GAT+DLC-re+ pár régi kimaradt DLC-re előző részekből összesen 2.45€ számolt 😋
-
Agyzuzo
addikt
válasz oriic #103086 üzenetére
Az lehet, de a többi max Rootkit-emulátor.
De aki szereti a kalandokat az nyugodtan próbálkozzon, a legutóbbi ilyen köröm az több órás malwarebytes-os csökkentett üzemmódos rendszer-visszaállításos balhé lett.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #103084 üzenetére
2.65-öt de köszi a tippet!
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
Valaki ne adj isten nem tudja véletlenül, hogy a Ghost Recon Future Soldier-be ,hogy lehet kiiktatni a 62 fps-es limitet?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
NyMRooD
őstag
válasz tomsolo #103093 üzenetére
Gondolom abban benne volt az SR3 full package. Akkor nekem azért nincs akciós ár, azt meg aranyáron mérik steam trade-en, szóval majd máskor.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
micafighter
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz szallasi007 #103098 üzenetére
Nincs.
UE-ben szokott még ilyen limit lenni de ott (pl Batmannél is) ini átírassál ki lehet kapcsolni. Itt nem találtam semmit seNext PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest