- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arti1121
senior tag
Fenix TK22 a hkequipmenten
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
macikos
addikt
Rendeltem egy ilyet: TrustFire Z8 T6 3-Mode Flood-to-Throw LED Flashlight - Black (1*14500)
Kíváncsi vagyok rá. Valamit mindenképpen akartam a 14500-as akkuimhoz, mert kihasználatlanok, meg amúgy sincs most kis lámpám. Erről meg áradozik mindenki, hogy jól megépített, nagyon jó kis lámpa, elég jó fénnyel.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz macikos #9803 üzenetére
na erre a modelre én is kíváncsi lennék mert még az ára is kellemes de már nem hinném hogy a bóvli széria . A zoom funkció engem is érdekel rendeltem is egy nagyobb aksis változatba mely a bovli kategória de ha nem jönne be akkor se bukok rajta sokat (2600 ft). Viszont én akkor kisebb verzióba nem is láttam [link].
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Nah, csak kiéltem a vágyaimat.
Sikerült egy totál rossz lámpát megcsinálnom használhatóra és jóra.Meglehet, hogy kidobni kellett volna a fenébe, de nagyon szerelhetnékem volt és közel 1,5 éve ott feküdt a fiókban az a XP-G led, hasznosítani akartam.
Ez helyett a gagyi helyett tettem ebbe a vacak lámpába egy XP-G R5 ledet.
Jobban szór és erősebb egy lehelletnyivel, de mit vártam.200mA-s driver van ebbe a vacakba. Szarból nem lehet várat építeni.
De erősebbet nem is tehetek bele (nincs is itthon), mert műanyag ennek a vacaknak a hővezető cucc.
Viccnek szánták ezt a gagyit.A lényeg:
Odaforrasztottam a házat a driverhez: egyáltalán nem kapcsolt már be.
Megcsináltam a kapcsolóját, kontaktos volt, fele ennyire se világított mert nem érintkezett rendesen.Szóval így kaptam egy műanyag hűtésű 200mA-s XP-G R5 lámpát közel 70 lumennel.
Arra tökéletes, hogy ha sötétbe gyalogolok lássam mi van fél méterrel előttem. Többre nem igazán alkalmas.undefined
-
tbesze
tag
XM-L U3 a tuninghoz.
-
ludsimon
veterán
10 percig volt benne abba a műnyagba az XP-G, ki is szedtem, mert nem ér annyit az a 2 filléres műanyag vacak mint az XP-G.
undefined
-
-
ludsimon
veterán
Egy ilyen szetten töröm az agyam.
502B ház+reflector+XM-L T6
2800mA driver
16,6 USD-ből meg is lenne egy közel 1000 lumenes monster!Így jönne ki 37,5 USD-re.
Működni fog?
Ezek az unprotected akkuk nem veszélyesek?
Mert azt halottam, hogy ezek a protected akkuval csak ilyen 1,8-2A-t adnak le nem többet.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
lejárt a szerk idő.
Ezek a 18650 akkuk mind ilyen gagyik? 1600-meg 1800 mAh-esek és ilyen 2400-2600 van rájuk írva.
Van ami képes 2000+ felettit is tárolni amit ajánlotok?
undefined
-
ludsimon
veterán
Hoppá mit találtam!!!
2012 battery test/review 18650
Ez alapján nekem ez a Ultrafire BRC18650 4000mAh tudja 3A-t legtovább.
undefined
-
tbesze
tag
Erről az oldalról van valakinek tapasztalata?
-
BigBlackDog
veterán
Másoknak nem túl jó, személyes tapasztalat nincs.
-
arti1121
senior tag
-
tbesze
tag
válasz BigBlackDog #9816 üzenetére
Hát ez tényleg felejtős!
Köszi. -
Fotozgato
tag
Akkor szerintem nem rossz.
Olvastam a Manafonton a hozzászólásokat, de oda bárki, bármit írhat.
Általában a saját terméket árusítók is ott dicsérik a saját portékájukat.Itthoni tapasztalata van valakinek? (igaz, erre is érvényes az előbbi. )
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
-
kowik
tag
-
ludsimon
veterán
válasz arti1121 #9818 üzenetére
Nem tudom, azt írja ott alul, hogy a leghosszabb sárga bírja 3A-en a legtovább, vagy nem?
Magnat:
KöszI!
És ez tuti tudja azt a 2,8A-t? Vagy 700mA-t tol csak az XM-L-nek?
Lámpa test miatt nekem az 502B kell, mivel azt írták tökéletes és nekem az jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
SzalaiG
addikt
3800-Lumens-CREE-XM-L-3x-T6-LED-FLASHLIGHT
Ezt ismeri valaki? Tapasztalatok? -
zoli03
őstag
válasz SzalaiG #9831 üzenetére
Jó lámpa, de több, mint valószínű, hogy eléggé alul van hajtva. Minőségre, hűtésre is jó. Ha kicseréled benne a drivert vagy direktbe kötöd (korn linkelt róla képet), akkor nagyon erős lesz. Ha alul van hajtva, akkor se gyenge, de közelében sincs annak, amit tudhatna (de legalább sokáig bírja az akku).
-
a000
őstag
Sziasztok
Van a dinodirect-en $15 kuponom. Tudtok ajánlani valami jóféle lámpát onnan? Meg egy akksit. 18650-es legyen. -
tjano8
csendes tag
válasz ludsimon #9844 üzenetére
Nem, ennek pontosan így kell mennie, mert áramgenerátorral van hajtva a led. A kimeneten fix áram van, csak a bemeneten változik az áramfelvétel, attól függően, hogy milyen feszen van hajtva, mert a teljesítménynek állandónak kell lenni, és a Teljesítmény (P) = feszültség (U) * Áram (I)
Pont ezért kisebb az áramfelvétel nagyobb feszen.Pl.: Az előbbi mért adatokra:
2 feltöltött aksival (2*4,2 V = 8,4 V)
8,4 V * 2,02 A = 16,968 W
8,4 V * 0,86 A = 7,224 W
8,4 V * 0,20 A = 1,68 W3 feltöltött aksival (3*4,2 V = 12,6 V)
12,6 V * 1,34 A = 16,884 W
12,6 V * 0,60 A = 7,56 W
12,6 V * 0,16 A = 2,016 WAz eredmények szerintem magukért beszélnek (eltérés mérési pontatlanságból ered, ami elenyésző).
Ebből pedig következik, hogy ha kevesebb az áramfelvétel, tovább bírja az aksi.Remélem ezzel kicsit tudtam segíteni
-
Magnat
veterán
válasz ludsimon #9847 üzenetére
A T6-os led eleve nem tud 3800/3 lument... Tabletről írok és hirtelen nemtom, hol van az a led táblázat amit belinkelt egy kolléga, de emlékeim szerint 1.34 amperen egy 18650-ről olyan 300-400 lumen lehet, szóval akkor 3 leddel 1200 körül.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán