Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz saril #76458 üzenetére

    Én megértem mindkettőtöket, és szerintem FBLLMAG sem az AA elem mellett hanem a "dual fuel" mellett próbál érvelni a saját tapasztalataival.
    Én azt gondolom, hogy az "elemlámpa" az az AA vagy 14500 méretnél kezdődik.
    Minden más ami ez alatt van kapacitásban az mind csak szükségmegoldás/kulcstartóra, pillanatnyi fénynek való. Vettem Skilhunt E3A-t is nem is olyan régen, mellé vettem Convoy AAA lámpácskáját is (az egy igazi hulladék!!!), illetve Tank007 E09-est is. Kibontottam, kipróbáltam, konstatáltam, hogy semmire nem jó ez nekem, és tovább léptem. Ettől függetlenül elfogadom, ha valakinek ez is elég, és persze, nehezen hiszem el én is. Attól még ajánlani én nem fogom ezeket, mert sem üzemidő, sem fényáram, sem fényerő nem igazán van ezekben.
    AA elemes/akkus és 14500 akkus lámpákból pedig vannak igazán jó darabok, Zebralight SC5w konkrétan majdnem olyan fényt ad, mint a 6x7135 driveres Convoy S2+, csak attól minden téren használhatóbb, pedig sima alkáli elemmel üzemel (nálam LADDA akkuval).
    Ismerősönek is ajánlottam már AA akkuval üzemelő lámpát, mert pontosan tudom, hogy évente kb. 1 alkalommal fogja elővenni, neki pont elég lesz az i5T EOS is. Ettől független a 18650/21700 akku szerintem is az "igazi", bár én már ez utóbbit használom leginkább, 18650 inkább fejlámpában érdekes az alacsonyabb tömeg miatt.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák