Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    Szép csendben bevezették a kínálatba az Olight új "csúcs" keresőlámpáját is, a Javelot Pro modellt. A korábbi M3XS-UT Javelot-hoz képest változott a LED Cree XHP35 HI NW (!) változatra, nőtt a fényerő 291000 cd értékre és a fényáram is 2100 lumen értékre.
    Megkapta a nem régen bevezetett fém gombot a zárókupakra, amin keresztül mágnesesen tölthető a szerelt 7000mAh kapacitású akkupakk. Ugyan ide felcuppantható mágnessel a lengőkapcsoló is, komplett vadász szettként is megtalálható a kínálatban Javelot Pro Pannon vadász néven. Az akku merülését a fej oldalában elhelyezett módváltó nyomógombon jelzi vissza 4 fokozatban.
    Érdemes még megemlítenem a csomagolását, ugyanis a Javelot Pro profi, ütésálló, nyomáskiegyenlítő szeleppel ellátott dobozban kerül az új tulajhoz, ami magában több elemlámpa árát is kiteszi, viszont a jövőben is hasznos lehet ha utaztatjuk a lámpát magunkkal, akár munkaeszközként.
    Árát elnézve nem ez lesz a topik kedvenc thrower lámpája, ettől függetlenül biztosan kiváló darab, nem hiszem, hogy mellé lehetne vele nyúlni.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák