Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz tknof1871 #54242 üzenetére

    Igen, tudom, a biciklilámpák drágák / drágábbak. De hidd el, egészen más érzés ezzel bicajozni. A lámpa eléd világít 1 fénykört, köré fénygyűrűként, szórt fényt. Így látod a kátyút, hogy közeledik, de mikor a kerék elé ér, mereszteni kell a szemedet, hogy hol is van az a kátyú. Ezért, vagy nagy ívben elkerülöd, vagy ha jön mögötted autó, jó eséllyel megcélzod.

    Én már csakis bicikli lámpát fogok használni, és ezt egészítem ki lámpával / lámpákkal. Mi a más? Az alsó reflektor előtt levő fehér valami.

    Mit csinál? Olyan mintha lefelé világítana, egész a pedálokig. Látom, hogy vált a váltó, de a gödrök, úthibák is megvannak. A szembejövő meg nem is érdekel.

    És az üzemidővel sincs gondom, mivel a legalacsonyabb fokozat is 150 lm, amivel jól látok, de a lámpa is rengeteget bír. És nagyon jól terít, hozzá kell tennem. Már bicajoztam ezzel a lámpával, és azóta nem nyomtam töltőre. Óra : perc a kijelzőn. Beszéljenek a képek.

    És amikor gödrök vesznek körül, mert a mezőgazdasági gépek szétjárták a földutat, és azok a gödrök / dombok 30 - 40 cm mélyek is tudnak lenni, az a lámpától kivezetett távkapcsoló, nagyon jól tud jönni. Mármint, ha haladni is szeretnél, és repülni sem szeretnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák