Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    Hű, egyben próbálok válaszolni ha sikerül minden feltett kérdésre, vagy reakcióra reagálok.
    Tehát:
    A kidolgozása hibátlan, Convoytól megszokott minőségű.
    A driver "buta" de a fokozatok elég jól elosztottak.
    A holdfény nekem hiányzik, az alacsony még "túl erős", hogy holdfény vagy közeli legyen.
    A töltés az S9-ből kiindulva megoldható lenne ebben is, csak a helyét kell kitalálni szerintem, a jövőben biztosan meg lesz még lovagolva ez a dolog.
    A turbó mód kétélű. Ha pipalámpaként használom akkor én nem bánom, hogy nem vesz vissza. Fejlámpaként viszont hibának gondolom, mert ha a 70 fokos hűtőborda a homlokodhoz ér valami miatt, na az elég maradandó élményt okoz.
    A fénye magas fokozatban alkalmas erdőjárásra tökéletesen, kellemes a vetített kép használat közben, láthatóan hotspotosabb a fénye, mint az S2+.
    A merülése az érdekes, mert a turbóban egészen szépen tartja magát, magas fokozatban viszont folyamatosan gyengül, láthatóan, mondjuk azért az üzemidővel nekem nincs akkora bajom.
    H03 vs. H1:
    Én soha nem voltam annyira oda a H03-ért. Elismerem az érdemeit, mert tényleg a legjobb volt alacsony áron, de nekem a fénye soha nem volt a kedvencem, fentebb többen is írtátok miért: egyszerűen outdoor gyenge volt a sok szórt fénye miatt nem egyszer és nem kétszer, márpedig én egy 18650 akkus fejlámpától elvárom, hogy az ha kell akkor alkalmas legyen kültéri felhasználásra. Nekem is "gyenge" volt ezen a téren a H03. Ellenben stabil, megbízható szerkezetnek tűnik a visszajelzések alapján, elég hosszú távú tapasztalatok vannak vele, ami mellett butaság lenne elsiklani, én mégis elég ritkán vettem elő, mert a másik mellette lévő fejlámpa tudtam, hogy sokkal többre képes. Most direkt a kettőt használgattam felváltva, hogy frissítsem az emlékeket, de a Convoy H1-et vettem inkább a kezembe, pedig ebből is az 5000K verziót küldték, ami nekem a Convoy lámpákban soha nem volt a kedvencem, magamnak inkább vettem volna a hidegebb fényűt. Mivel bízom abban, hogy a "panaszok" meghallgattatnak ezért most nem cserélem le a CW verzóra, kicsit várok, hátha a jobb fejpánt bekerül a csomagba. A Convoy H1 mellett meg kell említeni, hogy a tömege üresen sem csekély, legalábbis fejlámpákhoz képest, azért itt 10-20 gramm is számít. Márpedig a H1 nehezebb, mint a HC65, vagy a Wizard, ami jó a hő elvezetése szempontjából, de rossz ha a homlokodra van kötve. Én inkább tekintek rá pipalámpaként fejlámpa funkcióval, ezért is hiányoltam a mágnest a talpából, mert autóban pl. egészen hasznos funkció tud lenni.
    Most a hétvégére eljöttünk kicsit pihenni, ide kettő lámpát hoztam, a lányom és a párom is a H1-est veszi elő automatikusan, most itt az az Ő lámpájuk ahogy látom. Ezeket mint ilyen "laikusok" tesztjét mindig meg szoktam figyelni, hogy ha van több lehetőség akkor melyikért nyúlnak és hogy kezelik. A kikapcsolást lányom megkérdezte, de használni használta azonnal, ahogy megfogta.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák