Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz WestBam #54029 üzenetére

    Nekem több dolog sem tetszik. Azt nézem, hogy tudnám használni, felhasználni. A holdfénnyel kezdeném, ami számomra fontos lenne éjjelente. A 4 fokozat, sem biztos, hogy elég lenne számomra. Az a hővédelem hiánya, az hatalmas -, az üzemidő görbéje sem az igazi, lényegében lefelezi az üzemidőt.És ha az egész üzemidőt is veszem, nagyon kevés a 18650 -es akkuhoz mérten. Hogy fel ne melegedjen, a közepes fokozaton kéne használnom, ami viszont már nem túl sok. A hordozhatósága sem segít rajta.

    Ha már 18650 -es akkuval, akkor én a Zebralight H600 MK IV mellett tenném le a voksomat, mármint, ha pipalámpáról van szó. Igaz drágább, jóval drágább. Hideg fehér, de létezik semleges fehér is belőle. Ez 1600+ lm fényáramra is képes. Igaz a Zebralight fejlámpáiban sincs mágnes, de nem is hiányolom.

    Nekem az apróbb, 1AA -s kistestvére van meg, a Zebralight H53w (330 lm). A Zebralight H53w fejlámpámat összevetve az Armytek Tiara A1 PRO fejlámpámmal, azonos fényáram esetén a Zebralight 36 % -kal több fényerővel rendelkezik, miközben, 33 % -kal hosszabb üzemidővel bír. A Zebralight hotspottosabb, de az OP refi miatt, ez még olvasásnál sem zavar. Pipalámpaként zsebben is a Zebralight biztonságosabban használható, mivel nem az oldalán, hanem a tetején van a kapcsoló. A ZL jobban testre szabható, több funkcióval rendelkezik, az Armytek pedig kivehető mágnessel, és magasabb fényárammal rendelkezik (és magasabb fényerővel is).

Új hozzászólás Aktív témák