Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lefty

    addikt

    Sziasztok,

    na sikerült nekem is vegezni a jatekkal, marcius közepen vettem (PS5). Szoval igy majd 3 honap alatt, ill. maga a jatekidö 121 ora volt. Elegge aprolekosan haladtam, elveztem a felfedezest, de biztos csomo mindent hatrahagytam igy is. Level 190-en vegeztem, egyszer sem respec-eltem meg, de egy katanas build most izgatna meg (faith/dex-el nyomtam vegig, ash of wart sem hasznaltam, mert a faith fegyvereimre nem lehetett ratenni). Age of Stars endingem lett, nem valtam meg Rannitol :) Viszont ha par mondatban össze kellene foglalnom a sztorit, lennenek nehezsegeim.

    Ettöl függetlenül maga a gameplay nagyon profi (leszamitva az ellenseg csalasait, pl. falon atütes, mi persze nem tudunk), de a legjobban a vilag tetszett, ahogy megalkottak, bamulatos az atmoszfera. A jatek maga irgalmatlan hosszu, oltari nagy a map, egyelöre nincs ingerenciam az egeszen ujra NG-ben vegigmenni, voltak helyek, amiket elegge gyülöltem.

    Egy rövid kis kerdes, ugy vegeztem, hogy a flaskok maxon, de van meg 5 Golden Seed-em, akkor azzal mire megyek? Masik ami feltünt, hogy nem tudom hogy vagytok vele, de a jatek elejen craftoltam par bombat meg nyilat, utana a 110 oraban semmit, minden alapanyagom kb. maxon ami letezik, soha nem craftoltam semmit, valahogy nem volt ra szükseg. Incantation-ökkel eleg sok mindent meg lehet oldani.

    Bossoknal Melaniat es Elden Beast-et emelnem ki, ezekkel szivtam a legtöbbet, a többi relativ ok volt, mondjuk Mohg-gal is voltak pillanataim (a black knife assassin-okat is utalom meg a kis koboldokat). Elden Beast-nel neha azt sem tudtam mi törtenik, volt, hogy csak alltam es vartam, hogy hatha nem halok meg, minden fenyben uszott es nem lehetett a teret sem belatni.

    (bocs az ekezetek hianya miatt de nemet a billentyüzetem, es lusta voltam atvaltani, ill. keresgelni az ekezetes betüket)

Új hozzászólás Aktív témák