Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • temes69

    aktív tag

    Sziasztok,

    Pénteken beszereztem én is a játékot. Nézegettem sokági, meg töprengtem rajta, hogy bele merjek e kezdeni, nem lesz e pénzkidobás. Aztán végül megvettem. Kicsit fosva indultam neki. Azt tudni kell semmilyen souls játékkal nem játszottam eddig. A hangulat tetszett, de nem mertem belevágni egyikbe sem. Szal elkezdtem egy warriorral, de az nem tetszett, pár óra után kezdtem egy vagabondot, ez már jobban kézre áll, de gondolkodom egy mage-en.
    Az meesziről leszed mindenkit ahogy nézem. Az a baj, hogy a parry az nagyon nem megy. Nem is használom, inkább megyek neki mindenkinek és ütöm. Főleg lándzsával. Eddig nem tűnik nehéznek, de még csak limgrave-ben mászkálok. Bementem a katonák bázisa mellett lévő kapun, de a troll hülyére vágott, szal értettem az üzenetet: menjél még vissza fejlődni :)
    Eléggé behúzott a játék, nagyon jó a hangulat, meg a művészeti dizájn.
    Belenéztem az elden ring wikibe is, de itt meg annyi infó van, hogy úgy érzem agyon nyom. A questeket nem is értem amúgy csak megyek ide-oda. Ahol túl nehéz arra nem megyek. Max a katinák bázisát farmolgatom és szintelek.
    Egy quest log azért elfért volna, de térkép legalább van. Néztem boss fightokat youtube-on, azért elég durvák vannak benne :) Emiatt nem hiszem, hogy végig fogom játszani, mert csak azért nem fogok farmolni, mert úgyis megunom, de megyek amig megyek :)
    Alapvetően én sem szeretem egy játékkal sz*patni magam, de itt nem ezt érzem. Ha halok, akkor vagy azért halok, mert nem jó helyen vagyok, vagy mert béna voltam. Az a jó, hogy ezt érzed is. Jó hír, hogy egyenlőre a tv és a dualsense is épségben van :)
    És egy kérdés is a végére: hagyjam avagabondot és kezdjem el az astrologerrel? Úgy kevésbé lesz frusztráló a játék ahogy haladok benne előre?

Új hozzászólás Aktív témák