Hirdetés
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
De rövidebb lesz. Ezt mondja ki a szerzői jogi tv. Ezért írtam, hogy ne használd a népszerű (és logikusnak tűnő) érvet, miszerint neki nem lesz kevesebbje, ha ellopom a művét. Ez jogilag abszolut nem így van, de igazából a valóságban sem: ha te írsz egy művet, annak az értéke annyi, amennyiért adod x az olvasókkal (hallgatókkal, használókkal stb). Tehát ha egy része a használóidnak ellopja, azzal csökkented a mű értékét. (értéket "lopsz").
A valóságban ezt az értéket nagyrészt a kiadók nyelik le a szerző helyett, de ez az alaptézisen mit sem változtat.
Degeczi: ez hol van? Mindegy, hogy hány közvetítőn keresztül jutok hozzá lopott termékhez, az igazi tulajdonosnak minden esetben fennmarad a joga hozzá. Nem vagyok jogász, de én így tudom. Ergo ő márpedig visszakövetelheti tőled akkor is, ha te egyébként jogszerűen vetted.
[ Szerkesztve ]
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest