- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Chapel
addikt
"makronal nyilvan ugy is rekeszelnem, de normal hasznalatra 2.8-on mennyire jok?"
Én 2.8-on nem makrózok, F4 a kezdő pozíció, de ha van fény/záridő akkor inkább F7.1
Hozzá kell tennem hogy F2.8-on is élesebb lesz mint a legtöbb obi bárhol. Teljesen jók "normál" használatra, ha megszokod/tanulod a fókuszt használni.A Tamron 90-es jó obi, csak ajánlani tudom. Sigma 105...ez most spec iszonyatosan túl van árazva, bár penge a képe, de egyrészt az obi kb. az alap 20cm-ről megnő 35-re mire kitolja a fókuszt, ezzel együtt kell élni. Ez a kisebbik gond, a nagyobbik az az, hogy olyan dög hangos az AF, hogy még a vadak is rohannak
Próbáld ki ha teheted, nekem alap volt hogy usm legyen, makrónál sokszor 1 lövésem van egész közel, mert a zárhang is elzargathatja az alanyt.
A 150-es nagyság rendileg egy kategóriában van a 180-assal. Próbáltam azt is (Fejónak van) és én spec szeretem hogy van súlya, könnyebb a pici mozgást korrigálni, pont ezért is vettem monopodot, mert én sem vok Svájcinéger, 1 perc kitartás után már letörik a karom
Emlegetnek itt valami túrás/erdős fotóstalit, arra (most már tényleg) ha tehetem elmegyek és akkor az enyémet megfogdoshatod...de csak finoman
fattyu:azt az mpe65-öt egyszer nagyon szeretném megnézegetni közelről is...
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Aktív témák
- Kűltéri fali kamera beépített lámpatesttel 6hó jótállással!
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS ALKU VAN
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány eladó
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- SIRUI 50mm T2.9 1.6X Full-Frame Anamorphic Cinema Objektív (Sony E)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest