Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Geth #98473 üzenetére

    Az eredeti bekötéskor is hasonló körök voltak. Mintha direkt a kifogást keresné mindenki, nehogy dolgozni kelljen. Akkor is úgy indult, hogy a címen nincs szolgáltatási terület. De van, előtte is volt. Aztán csak lett. Aztán a régi iroda előfizetése helyett az újat tiltották le. Most meg ez.

    Persze az sem segít, hogy mintha a többi szolgáltató is nehezen akar bármit csinálni. A telekommal is megvan a bajunk, azok is eléggé balfékek időnként. Azok meg képtelenek voltak hónapokig beállítani fix ip címet az üzleti előfizetésen és tényleg változott is rendszeresen. Miközben a hasonló otthonin meg alapból nem változik. És nem hajlandők üveget behúzni, koax van. A poén, hogy az irodaház előző tulajdonosától maradt végpont legalább 3 különböző szolgáltatóhoz, sokszorosan redundáns kapcsolathoz. De azokat sem lehetett egyiket sem aktiváltatni. Újat húztak be a szolgáltatók. Digi mégegy üveeget, telekom pedig koaxot.
    Lehet nincs már épkézláb ember a környéken.

    fyi, az 1000/1000 bérelt vonal díja 170eft+áfa / hó. Ez amúgy átlagos lehet, mert más szolgáltató árlistáján hasonló árszintet találtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák