Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Faby

    senior tag

    válasz #07746304 #81336 üzenetére

    Végigolvasva a sztorit, ritka egy szerencsétlen csillagállást fogtál ki. Nyilván az átlagba beletartoznak ezek is, meg az olyanok is, mint az enyém:
    Május 20-án, szerdán rendeltem meg telefonon keresztül, csak netet. ÜFSZ 14 napon beülr ígérte a bekötést.
    Május 21-én, csütörtökön hívtak a szerelők (hogy alvállalkozó, vagy a Digi, nem tudom), hogy egyeztessünk időpontot, idézem, sajnos csak a következő hét hétfőn van legközelebb szabad időpontjuk. Megállapodtunk május 25, hétfő, 8-12 időpontban. Jöttek is, kb 9 után, megcsinálták, két szépséghibával:
    Szerintük a padlásról lejövő csőbe már nem fér az optikai kábel, (koax+2 lan mellé), ezért falon kívül jöttek volna, mondom nekik, az kizárt. Közös megoldásként kihúzták a koaxot (UPC egyik vételi helye volt, már nem aktív), helyesebben azt használva húzták be az optikai madzagot. A másik az volt, amikor a homlokzaton vagy fél méterre a UPC kábeltől fúrtak új lyukat. Azt is megbeszéltük, hogy simán kifér a koax mellett, és átfűzték.
    A koaxot azóta visszahúztam, a kezdeti bénázásomat leszámítva azóta is megy rendesen a net. Már láttam az első számlát is :)
    Szóval nálam megrendeléstől kiépítésig 5 nap (3 munkanap) telt el. Debrecen, családi ház.

    [ Szerkesztve ]

    A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

Új hozzászólás Aktív témák