Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz qnadam #105980 üzenetére

    Valahogy ebben a párbeszédben folyamatosan elsikkad az alapprobléma. Ami pedig az, hogy nincs kisebb csomag, csak gigabites. Viszont a felhasználók egy jelentős része ezt nem veszi igénybe. Éttermi példa: Igen, megszűnt a fél adag, már csak egész van, de nyugodtan hagyja meg a felét, ha sok. Önnek ez csak másfélszeresébe kerül, mi viszont az egész adagon háromszor annyit keresünk, mint a félen, azaz nincs itt semmi probléma, különben is, akinek gondot okoz +1000 forint étkezésenként, az minek eszik egyáltalán.

    Én egy vagyok az érintettek közül: száz Mbites csomagom volt, most átraktak egy ezresbe több pénzért, de továbbra is csak 100-at tudok igénybe venni, mert ennyire van hitelesítve az otthoni hálózat. (Igen, pár 10 ezer forint befektetésével, meg magasabb áramszámlával (jegesmedvék!) elvileg lehetne (névleg) gigabites netem, de attól nem tudnék több weboldalt elolvasni, nem jönne gyorsabban a netflix stream, és a 10 megabiten lógó távoli gépem sem gyorsulna egy tapodtat sem.)

    De erre még legyintenék. Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy a nagyobb sebesség, nagyobb instabilitást jelent (az előző félórában öt RDP szakadásom volt), amit én egyértelműen annak tulajdonítok, hogy a mögöttes infrastruktúra mégiscsak el van spórolva. És többet fizetni egy rosszabb szolgáltatásért, mégiscsak irritáló kicsit.

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák