Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz tupijani #42665 üzenetére

    Jó mind1, ha nincs 1 nincs így. őszintén szólva a háttér nem nagyon érdekel. Ami annál inkább ha bekapcsolod tudjam nézni/használni, amit épp szeretnék. Nem igazán érdekel a mögöttes üzleti modell, mivel nekem semmi hasznom belőle.

    Nem fogok most ennek jobban utána nézni, mert csak időpocsékolás az egész.

    + mindjárt jön egy komment, hogy nem a Földfelszíni topic.
    Amúgy meg ritkán nézem a két fő adót, és csatornáit, de azért azt lássuk be, hogy sok, műsor, sorozat stb, ezekre az adókra érkezik, érkezett. Ebből a szempontból a tv2 fejlesztése, nem feltétlenül rossz dolog.

    De mivel sorozatokat is egyre kevésbé nézek, így ez is egyre kevésbé érint. és/vagy nem feltétlenül ezeken fut jelenleg. Bár a tv2-vel kapcsolatban van ilyen várakozás, hogy hátha....

    De az biztos, ha nem lenne a csomag része, akkor elég nagy port kavart volna.

    "Miért is kell a közszolgálatiban kezelni ezt a két csatornát? Mert egy ballépés (reklámadó) bevezetése miatt, az RTL mellett a TV2 is bukta a bevételei nagy részét. "

    Ez inkább a tv2-nek lett volna talán gond, az RTL-nek kevésbé...

    "na de mi lesz 2018-ban?"

    Ha fogadni kellene semmi, különös. Bár nagyon készülnek rá(Feriék már BP felosztásáról is megállapodtak, a jobbik meg épp most kezdi felmorzsolni a "hitelességét" - már ha volt ilyen neki... saját bázisától kap komoly kritikákat), addig viszont lesz még pár választás Európában Német Francia, Olasz stb. 2 év elég hosszú idő manapság, rengeteg dolog történhet, ami ma még, valótlanságnak tűnik.

    Valószínüleg kevesen tippeltek volna a Brexitre, vagy az Elnökválasztás eredményére, 1 éve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák