Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vmilan

    csendes tag

    Sziasztok!
    Sikeresen vettem egy combo tunert a karácsonyra vásárolt új HD tévémhez. Kicsit nehézkes volt a csatornakeresés már eleve, mert az auto search nem talált semmit, de amikor a csatornakiosztásból kiindulva beállítottam a kábeles telepítésnél, hogy QAM256 (alapból 16 volt), szimbólumráta 6000 (alapból 6900 volt) és 114Hz-re raktam a frekvenciát és nyomtam egy TP search-öt akkor egyből megtalált mindent.
    Nem tudom ennek van-e jelentősége, a frekvenciát leszámítva héberül van nekem az egész, csak azért írtam le, hogy hátha van valami jelentősége ezeknek.

    Szóval, minden csatorna szuperül néz ki, jönnek a csatornainfók is ahol kell, viszont a csatornák egy igen kis részénél van egy kis hiba.

    Teljesen sorrendben egymás után:
    82. History HD - nincs kép, csak hang
    81. AXN White - "kockás" kép
    80. AXN Black - szintén kockás
    79. AXN -II-
    78. Comedy Central -II-
    77. Supertv2 HD - csak hang, kép nuku
    76. M3 - ez is színes, villogó kockás

    Én arra gyanakszom, hogy a Digi csatornalistája szerint ezek egymást követő frekvenciákon vannak, hogy ott lesz valami gebasz (gyenge jel?) és nem a kábellel van gond, amire alapból gondolnék, mert akkor elvileg minden csatorna hibásan jönne.
    Ti mit gondoltok, mit lehetne ezzel kezdeni?
    Keresgéltem a fórumban már, AXN-t többen írtátok, hogy rosszul jön, de így kompletten több csatornát senki nem írt, azért bátorkodom feltenni a kérdést.

Új hozzászólás Aktív témák