Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Roland861010 #13273 üzenetére

    Nálam jöttek az upgrade-ek, de minél többet játszol, annál kevesebb lesz az érdemi upgrade, míg az upgrade-nek tűnő csak a goldot vivő drop annál több :DDD már, ha beugrassz nekik ;)

    pl. T4-en első Legion ládából kiesett egy sokkal nagyobb damos fegyó ~2600, kis idő múlva esett egy ~2800, majd ~3000 és rögtön utána ~3200. Utolsón még használható statok is vannak és ~3500 körülre tudtam upgrade-elni (igaz, hogy az uccsó kettő kasza és nem sword :B így nincs alap crit dam, viszont HP gondom nincs :) )

    Legion-os fegyóval már megvolt a T4re kellő minimum sebzés is, csak oda kellett figyelni ne nagyon üssenek, mert a többi cucc az még nem adott elegendő védelmet.

    Ló nélkül járkáltam a terepen (csizmán és amun annyi speed van, hogy lóval sem gyorsabb csak ha sprinteltetem) legionra / worldbossra, whisper küldikre / sidequestre menet és közben estek a fegyók az útszéli monsztáktól.

    Most is így szaladgálok és 1-1 BS-től fekszik a fél képernyő, pedig egyelőre hibrid skeleton/golem/BS nekróval vagyok. Valahogy nincs kedvem fullra BS-re átskillezni. Majd, ha a glyph-ek megfelelő szintűek lesznek....(jelenleg 8,5k AP / 6,8k Armor / 7,3k HP)

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák