Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J0shu4M1ll3r

    senior tag

    válasz proci985 #91567 üzenetére

    Ismerős a szitu. Előző seasonban napokig csináltam, hogy farmoltam 10 keyt mind a négyből, majd mehet a gyilok. Ugye TX-en 2-3 mati esik. Az olyan 22-24 amura jött ki átlagban, de nézzük úgy, hogy szerencsés esetben mondjuk 25 amu. Volt olyan nap, hogy kétszer 10 keyt farmoltam. De a napi 25 amut tízszer minimum legyártottam, és ha egész seasont nézem, 300 amut minimum csináltam. Volt egy két anci, de azok vagy olyan statokkal lettek, hogy vicc, vagy a passzív nem stimmelt. Az összes közül a legjobb egy 19%fire 100chd (ezt rolloltam) 8chc és thrill passzív, de persze non anci.
    És a dropprate miatt ez a mindenből 10 kb 18-20 run alatt jött össze. Volt olyan, hogy 4ből 1 vagy 2, és a 20ból 1 vagy 2 esetben, hogy 4ből 4.
    Mondjuk így is megvan a sansz, hogy vacak amuk esnek, de legalább a keyek lesznek fixek :D
    Így majd akár 2x annyi key összejöhet ugyanannyi run miatt, és hátha jobb lesz az amuk eloszlása. De aztán simán lehet hogy 2x annyira vacakabb amuk esnek, de legalább a több keyünk lesz :D

    "There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Új hozzászólás Aktív témák