Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikus

    tag

    Nekem win 8-am van, egyszer kellett formáznom 3 év alatt, én is paráztam anno mi lesz a mentésekkel. Átmásoltam mindent külön mappába, de el kell, hogy mondjam, formázás után, battle.net leszed, belép, dió letölt, aztán play és minden olyan volt mint rég. Max a beállításokkal kellett szórakoznom, de a mentés minden megvolt, nem kellett semmit sehova másolgatnom.

    Más. Nagy nehezen eljutottam az uccsó pontig seasonba, hogy megkaphassam a plusz helyet. 1 pipa hiányzik az egészhez és már örülhetnék is, de ehhez egy conquest kell még, amit meg kellene csinálni. :U Sokat nem játszottam vele, bár azért para 500 kellett eddig, Crusader-em van, szokásos invoker-es set.
    A conquest-ek közül nagy nehezen levadásztam az egyik rift alatt egy arany goblint, és szerencsére összejött az 50 misi, viszont van még hátra egy conquest. Mit ajánlanátok melyiket kellene megcsinálnom? Vagy melyik a "kisebbik rossz"? vagy könnyebb? Az 1 óra alatt végigrohanni az egész játékon, vagy valahogy összeharácsolni egy olyan felszerelést, amibe nincs set és 45-ös GR-t letolni? Az a gáz, hogy cuccok terén elég ramaty nálam a felhozatal, próbáltam rakosgatni valamit, de TX-en egyszerűn elég béna és lassú az aprítás, így valszeg rift alatt se jönne össze... Mit ajánlanátok? Van valami jó módszer? Ha már eddig eljutottam nem lenne rossz az a rohadt láda.. :D

Új hozzászólás Aktív témák