Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Sárpac #89431 üzenetére

    Oke, de ahhoz hogy szoloban meg 4P-ben eljuss arra a GR levelre amit elertel, kb te is "ra voltal kenyszeritve" hogy a support barbaroddal menj magas GR-re es "paragont meg gemmet farmolj".. nem kritika, felre ne erts, inkabb tenymegallapitas hogy sajnos ez van. Nincs olyan (eddig nem volt..) hogy valaki csak szolozik es/vagy csak dps karakterrel tolja, muszaj "lejmolni" ahogy te mondtad.

    Persz rendben.. Edge csak dps wizarddal tolta vegig, de mellette volt egy osszeszokott turelmes csapat, es hajlandoak voltunk kvazi hetekig GR85-oket tolni rutinbol hogy felhuzzuk a gemmeket es legyen eleg paragon ahhoz hogy raprobaljunk a 90+ra.

    Az olyanok mint Cadal, akinek tenyleg nagyon limitalt ideje van jatszani egyszeruen eddig ra voltak kenyszeritve hogy support karival menjenek GRezni, es meg ott is sokszor bejott ez a pofatlan paragon rasszizmus hogy 1kP+ alatt be se hivnak.. meg akkor se ha nem dps szerepben vagy.. rohej.. :U neki / nekunk eddig eselyunk se volt csak dps karival csak szolozva eljutni a tetejere..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák