Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz rumkola #87245 üzenetére

    Ha a fegyver rolljan levo Lightning damage-re gondolsz, az nem jelent semmit. Annak kb annyi a jelentosege, hogy az alapkinezetben milyen szinu legyen a fenye...

    #KubanitoS: Nem veled toltuk kettesben az Invokert mikor meglett Neked? :)

    Szerintem csak ugyanolyan setben lehet ketten (vagy akar tobben) tolni a Set Dungeont. Viszont a speci reszet az mindenkinek kulon meg kell csinalni, mint peldaul Invokernel az 5 elites moka.
    De abban segitseg, hogy ugy konnyebb kinyirni mindet.

    Nekem ilyen szempontbol jo volt a crusi kezdes, mert a Set Dungeon Mastery pofon egyszeru volt (miutan leesett, hogy az elitek halala elotti masodpercben kell elsutni a ket kelo skillt)

    UE-t en is probaltam, es azt mondtam, szarakodjon ezekkel, akinek 8 anyja van.

    #granini: Ket conquest kell, ami speci a ladahoz, a tobbi egyik sem nehez. Egyik Quest az 50 millio arany eleg egyszeru, T10-en talalsz egy Gilden Baron-t (goldos goblin) 4es partyban nemi Gold Find-dal.
    A masodik az mar nem olyan egyszeru, de van par variacio. Teljes Quest 1 ora alatt (Act1-5) [nekunk meg nem sikerult] ... 6 settel solo 55, vagy pedig set bonus nelkul solo 45. En most a 6 setes 55-re hajtok, ez az egyetlen nekem, ami hianyzik a ladahoz.

    [ Szerkesztve ]

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák