Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #84165 üzenetére

    Ez az eddigi legjobb szezon szerintem. 3 monkom van es 4 builddel toltam. Sosevotilyenjo!! En nemtom te mit sirsz allandoan.. soha nem lesz pont ugy es pont az amit te akarsz mer nemkivansagmusor..

    Szerveren jatszunk, fogadd el hogy laggol... Mar minden kasztot unsz, es minden kaszton belul is mar minden buildet unsz.. de azt te magad se tudod mi lenne az amivel masszivan oda lehetne kotni a gep ele..

    Nem jatszol seasont, pedig jo lenne ha elfogadnad hogy ez nem wow.. itt nincs havi fizetes amiert mindig uj content jar.. kifizettuk a jatekot 1x, meg vettunk egy kieget 1x (es most az RMAH-t hagyjuk..) tehat altogether digital deluxe collectors rendezoi valtozat eredeti szinkron meg kihagyottjelenetekDVD-vel egyutt is fajt nekunk ez a jatek 2012 majus ota mondjuk 30.000 forintba. ~40 honapja a game up and running az visszaosztva havi 730 forintka. Ennyikebe kerult neked amit itt szapulsz mostmar napi szinten ugy kb lassan 1 eve.. :(

    Legyszi keress mar akkor egy masik olyan indoor elfoglaltsagot ahol alkalmasint minden este havi 730 forintert jo tarsasagban kellemesen el tudod tolteni az idot, es ahol ezert a penzert 90% feletti uptime van, es nehany havonta kapsz uj patchet, atvarialt itemeket, uj buildeket.

    Nem ohajtom vedeni a Blizzarodt mert cirka 750 millio dolcsit kaszaltak cuzammen ezen a jatekon, de amikor megvetted a boltban rohadtul nem volt odairva hogy nyugi majd fejlesztjuk meg javitgatjuk. Siman jatszhatnal az alap 1.3 vanillaval vagy mivolt az elso release ebbol.. ehhez kepest azert latszik hogy rengeteget foglalkoznak vele. De persze te majd elmondod hogy mi az amivel pont nem foglalkoztak mert neked az faj a legjobban.. a lagg meg a WD.. szerintem meg ez unalmas.. :U

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák