Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    Nem tudom, hogy ki milyen módszert követ farm közben, de régen sok mindenkinél az volt a módszer, hogy csak a lvl 61-63-as tárgyakat veszik fel a földről. Azt látom, hogy újabban megint téma hogy mennyi lvl 61-63 item esik. Szeretnék segíteni ezért kiemelnék egy mondatot a Patch notesból azok számára akik erre még mindig hangsúlyt fektetnek.

    Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed rather than the item's level (this applies to all items including random affixes on Legendary and set items)

    Lényegében ez azt jelenti, hogy teljesen mindegy, hogy az adott item lvl 58 vagy 63 akár. A lvl 58os itemen is lehet lvl 63-as roll ha azt egy lvl 63-as lény dobta. MPL1-től kezdődően pedig minden lény szintje minimum 61. Én 1.05 óta minden sárgát felszedek és pl keep depths 1-3-ig fullra is tömöm a stashem. Az itemek nagy része még mindig "crap". De mivel sokkal több cuccot azonosítok mint régen több köztük az eladható.

    Bár lehet én értelmeztem rosszul vagy tudom rosszul a patch ezen részét, de az tény, hogy amióta ezt az útvonalat követem sokkal több a "jövedelmem" mint patch előtt.

    Ha valamit rosszul írtam kérem valaki javítson ki

Új hozzászólás Aktív témák