Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Gorneck #79415 üzenetére

    ja így már értem, viszont én csak kis kitérőkkel de szinte dio3 megjelenés óta csak wizardozok, független attól mennyire volt adott időszakban op vagy sem, sz'al jónak mondod hogy monoton :D
    Itt is van 2-3 set ami használható ill majd az lesz 2.3ban, de mindet a tal settel kell kombinálni... sima tal set + serpent, deselere+tal(delrasha), vyr+tal(vyrasha, itt egyébként a chantodo set is része sz'al itt 3 wiz set kombinációjáról van szó))... egyébként a firebird set is jobb lesz a kockával, csak azt pl én annyira meguntam hogy inkább kösz nem, ezenkívül a sima deselere set frozen orbal szintén jó és fun csak az magasabb grekre gyenge.
    Motivációm most csak azért nincs mert mindennel jól állok, patchre fel vagyok készülve, a gr eredményeimmel is elégedett vagyok, főleg a solo 55-el, 4playerbe juthatnék feljebb de a paragonrasszizmus(igen ez létező dolog, sokan p1000 alatti playereket nem hívnak partiba) miatt nem jutottam be sokáig 65+ partikba, most meg már olyan kevesen gamelnek hogy esély sincs rá, de most nem is érdekel igazán... patchig csak ritkán leszek.

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák