Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz oxox #78901 üzenetére

    Amit lehetett és tudtam, megváltoztattam a dolgokon, sajnos nincs több alapanyagom, így egyelőre így néz ki a karim: Wildshadow (Remélhetőleg frissít az armory, mire nézed). Találtam pár cuccot, de attól eltekintve, hogy jobb lett picit a helyzet (16 helyett 20 és 21 között ütök ki így köveket és azokat végig is tudom vinni), nem akarom ezt a setet használni, mert a peteken kívül mást nem látok benne értelmesnek.

    Mindenesetre egyelőre jó lesz, majdcsak kiesik a Natalya set, vagy esetleg a másik - a neve most hirtelen nem ugrik be -, abból szintén van már egy darab, a Rain of Vengeance helyett Multishotot turbózza fel, de mindegy, mert azt is használom. :) Köszi a tippeket. :R

    (#78908) sten1990: Ez a Diablo már nem az a Diablo, ami a második részben volt. Itt előre definiált skillek és rúnák vannak, amelyek szintlépések során oldódnak fel. A felszerelés, illetve az általuk adott bónuszok határozzák meg főleg, milyen erős a karid. Magasabb szinten mindenképp össze kell szedni egy komplett setet (zöld színű, összeillő cuccok), melyek általában egy adott képességet turbóznak fel eszement mértékben, hogy azután - ha kellően ki tudod játszani az adott skillt - minél magasabb szintű GR-t (Greater Rift) tudjál teljesíteni.

    A legfontosabb eltérés viszont az, hogy a Diablo III már multira lett kihegyezve, így a legjobb eredményeket úgy érheted el, ha csapatban játszol (Haverokkal vagy Nyilvánosan (Public)).

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák