Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Tegnap meglett ww barbarral szolo GR48. Kb a rift felenel lejott a boss (Ember-t kaptam :P ) aki kb nem csinalt semmit csak dobalta a meteorjait amiket kikerultem de igy is vmi 14:49 alatt lett meg.. 6ww+4immo szettben toltam rorg + unity-val.

    Tanulsagok (hatha erdekel vkit, bar tudom itt mar eleg sok ember behuzta a GR50-et is..)
    - egyesevel kell emelni a GR szintjeit.. elotte GR46-ot csinaltam meg de annyira durvan hogy ugy ereztem mitnekem. aztan zsinorban 4x ilyen 4-5 masodpercen mult a GR49 de mindig elvereztem.. uh mentem egyesevel es ugy nem volt gond.. ezt anno DH-val is tapasztaltam.. vhogy a Blizzard nem szereti ha tul sokat akarunk egyszerre.. :U :N
    - a barbar annyira durvan lemossa a trash mobokat hogy a macera elitet ott kell hagyni.. nemvicc.. a rift kozepen magamra huztam 3 elite packet amibol ketto eleg zorall volt.. tovabbporogtem es trashbol osszeszedtem az idot.. inkabb haladni kell mint 8x megfekudni 1 pack miatt..
    - Mara Kajelodiszkopom (igykellirni..? :F :DDD ) van ami konkretan eletet ment. Rengetegszer direkt belealltam a poisonba, meg mellel levettem a millionyi kis lepkekopo szunyogot, oriasi segitseg.. szoval a lenyeg hogy sztem nem lehet olyan amulettel menni ami nem ad vmi immunitast.. kotelezo..
    - a barbar sztem egyetlen komoly gyengeje hogy ha ugy halsz meg hogy cd-n vannak a barbarok es/vagy a berserk, akkor onnan nagyon nehez osszekaparni magad, az konkretan menekules lesz.. en Ancient Fury - fury toltos runat viszek a barbar haveroknak, ha ok nem utnek kb nincs fury-m mert a warcry ad max 20-at elso skillem meg nincs is mer minek..

    Hat igy bk ezek jutottak eszembe igy utolag, azert remelem van akinek ez is hasznos info..

    ui.: Prokxy - bocs h nem irtam vissza de pont GR-ben votlam aztam mikor vege lett teged lattalak vmi GR52-ben ott meg en nem akartam zavarni.. :R

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák