Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Ragnar_ #64289 üzenetére

    A kieg és az alapjátéka patch-csel úgy lett kialakítva, hogy "rávezessen" a RoS megvételre. Az "ösztönzők" egy része külön eleme a játéknak, más része szimpla funkciószűkítés a korábbi verziókhoz képest. Ebben a formában meg genyaság.
    - monster sűrűség: alapjátékban nincs. Korábban a monster power bekapcsolással több szörny lett. No, ezt kiemelték, viszont ami váltotta az már nem elérhető az alapjátékban (adventure mód, bountyk és riftek)
    - life stolen affix megszűntetése: már nem rollolhat, viszont a paragon pontból és itemeken szerzett élettöltések lvl 60-ig elég gyengék. Régi itemekkel jól kezelhető minden nehézség, ha viszont nem játszottál, 1.0.8-ban, vagy korábban, akkor megszívtad picit.

    Amit simán berakhattak volna, de inkább kihagyták, hogy ne érezd az alapot alternatívának:
    - közös térkép: nem válthatsz actok közt játékban, csak a questnek megfelelő részt éred el.
    - a dobott kavicsok gyatrák a játékban: Lvl 61-en a minimum kavics ami esik az az, amit alapjátékban maximális szinten craftolhatsz 729 dobott drágakőből. Ha nem is marquese, de egy-két plusz szintznyi alap dropot belerakhattak volna 60-ig.

    Ami új és hasznos:
    - enchant: a dobott itemeket javíthatod úgy, hogy egy tulajdonságot "újrasorsolhatsz" rajta.
    - +1 act: az act 5 nagyon jó lett. Az ellen is. Bár van aki szerint inkább idegesítőek és genyák :C
    - új kaszt: crusader. Auz újdonsághoz túlerősített skillek és set jár. Csak a szokásos. Mindenesetre jó vele játszani.
    - adventure mód: sűrűbb ellen, változatosabb terep-monster kombó (bár a mapok nem újak, de bármi jöhet bármilyen mennyiségben és kombinációban). Bountyk teljesítése után egyedi legendary itemek.
    - új skillek és kiegyensúlyozottabb item affixek: semmi extra. Látszik, hogy elsődlegesen azért lvl 70-re fejlesztettek. A lvl 60 tartalom se rossz, de a kieghez képest az satnya azért.
    - új legendary és set itemek: természetesen erősek. Egy részük "gyárilag" túlerősített, más részüknél ez a funkció az új 2.1-es patch-csel jön. Alkalmi és kockulósabb játékosok is találhatnak maguknak erős buildet és itemet.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák