Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz schwartz #59045 üzenetére

    MP10. Az még kevésbé időszerű. Akkor még holmi firebat, meg maciamálnásban volt a menő, nem? Hol van az már, A régi szép idők...

    A kukri +full zuniban hol a logika? Az egyik szükségtelenné teszi a gyakori castolást a másik leszedi a cd-t? Mi szükség lenne együtt a kettőre? Vagy egyik vagy másik.
    Azt nem tudom javították-e a lecserélős bugot. A saját létszámkorlátot (az aktív és passzív különválasztást) csak következő patchre igérték.

    "Harrington ovvel es 1.4-es fegyoval meg a budos eletben nem lesz meg a 15 fetish"
    Mi köze a harringtonnak a fetis castoláshoz? Az a kis AS különbözet? Az aktív skill feleslegessé teszi a kapkodást. Kivitelezhető a 15 simán.

    "mert magas AS mellett single targetre is jobban jarsz ha passzivokat idezel"
    Mi ebben a szarakodás és miért járnál jobban? Egyszer ellövöd, megvan 8 és már csak hetet kell passzívkodni. 15 tisztán passzívból sokkal melósabb. Dupla idő. Szerintem húzzunk aludni. Ha reggel/délután nem mosolygod meg ezt a kommentedet, akkor folytathatjuk.

    edit: az EHP szerkezeted alapvetően hibás. Gyakorlatilag kevés előnyt ad a kétharmad HP-s másikhoz képest. 740k life? Komolyan? Magasabb resist-armor kombóval többet érnél. Persze skillből is megoldható, de a toughness-EHP-ban a sok life csak parasztvakítás. Kell némi alap, de ha nincs korlátlan regened/visszatöltésed, akkor kb az első sebzésig van csak ennyid. Két ütésnél már sehol sincs a life alapú többlet.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák