-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
-
Gorneck
legenda
válasz Drizzt #56127 üzenetére
WD, PET-es sapi (Mask of Jeram). Megkapták a kasztok PETekre a CHD buffot, vagyis már a rajtad levő CHDből is profitál a PET. Ha nincs meg a sapi is T2-3 laza, ha megvan és semmi más nincs, akkor már T4-5 teljesen oké. Nekem WDvel szar se esett, de így is laza minden.
A build kb uaz, variálni nem nagyon tudod, mert firebaten kívül a skillek vagy nem vagy nagyon rosszul procolják a fetisheket...ha megvan a Zuni úgy még vmennyire mehetsz más builddel, de ugye ahhoz meg nem ártana vmi fegyver.
És mindez mellett ott a Garga ami nálam 170-200Mkat is kritel...míg más karival fél évig versz egy rift bosst, addig a WD 10-15 sec alatt ledarálja...
Ahogy kapod megfele a Zuni majd Jade seteket úgy lesz egyre unalmasabb a kaszt...nem kell csinálnoid semmit és mégis döglik mindenki.Nekem rettentően hiányzik a régi WD, de egyszerűen olyan szinten 1 irányba terelték az egész kasztot, hogy az vmi döbbenet...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #56152 üzenetére
VAnnak a kasztban lehetőségek, de ez a csicskás-fétises-gargás ág olyan erős, hogy a nagyját elnyomja. 180% dam és lehet 10 fétis? Ugyanmár! Ez alapból is OP. Ha nem a sebző sisak van bent akkor is 1800% dam/sec (ha scak egyet támadnak). Ha a köpős sipka van, akkor meg ugyanez lemegy akár egy célpontra is. A damos satyakkal meg "csak" simán majd dupla annyit sebeznek.
Én fagyos ágon próbálkoztam. Az is egész jó. Mondjuk egy kis loctus is mehet mellé, de úgy már nagyon "kivárós" a kill magasabb szinten. Elnyomod a 3 időalapú sebzéses skillt és ha a közeledben marad az ellen, akkro megdöglik mindenképp. HA eltávolodsz, akkor megszűnik a "majdnem végtelenségig". FAgyos piranják-haunt-spirit barrage viszont szintén jó OP kombó. Szereztem egy frostburnt, így majd le tudom tesztelni, hogy mennyit ad hozzá, de alapból is majdnem teljesen befagyós minden ami beletéved a pocsolyába. (papíron csak lassít)
A kutyák meg el vannak bökve. Csak 5 lehet és gyengén sebeznek. Lehet 5 ha ellősz egy rakat skillt és sebeznek fejenként akár 12%-ot is? Aztaa!!!Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Muton
addikt
válasz mikromanus #56151 üzenetére
miért? a dh tud olyat, hogy 35% speed?
és hiába kérsz, nem adok level 3-as és 5-ös legend cuccot
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
mikromanus
veterán
25% az alap. Most 10%-ra "gyúrsz?
+20% ha megüti az ellent (2 sec)
+60% vault után (2 sec)
Ja, meg a vault majdnem olyan mintha teleportálnál. Végig lehet rohanni majd minden mapot. Multishottal meg learatod a terepet és a gyengébb ellent akár 1hit alapon is. Emellett akár 6 discipline/támadást is adhat. EZ is szépen besegít a vaultozásba, vagy ha épp az kellene, akkor a hatred töltésbe.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #56155 üzenetére
Itt egy régi PTR-es build. Ugyanilyen jól működik 70-es szinten most is. Sőt. Jobban. Épp nem a T3 a cél vele, hanem a gyengébb nehézség és a normál mobon 1, max két hit, de a működési elv látszik. Meg a tartalékok is:
Diablo 3 - Demon Hunter Multishot build - Torment 3 - Act 2 Ancient Waterway runBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Muton
addikt
válasz mikromanus #56155 üzenetére
zsír, köszi, akkor lehet, h nem is kell a monk
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #56153 üzenetére
Van-lenne, csak épp manaval nem bírod (márha sebezni is akarsz és nem csak karcolni), illetve xart se sebeznek...illetve cucc is kéne hozzá, pl béka fegyó...ami OFC nekem nem esett...akinek meg esett az nem használja esetleg már be is zúzta...
T3-on, ha jól jön ki 2-3 sec egy elit 3as partyban (Garga 1hitel kb mindent). Ha nem visz senki se DPSt. 1 WD elhúzza az egész partyt...ehhez mondjuk nem árt már egy Zuni set. Igazából a fő probléma, hogy te ha nem csinálsz semmit se is pörög a "kari"...így egyhangú és unalmas lesz...
Ennyire egyik kari se gearelhető, mint a WD, mert ha xar se esik Kadala fossa a Jeramot...és kb ennyi a lényeg...legyen meg a sapi és némi fizikál dam...oszt OP vagy...
Már egy rahedli kombót végig próbáltam, de egyszerűen semmi se közelíti meg a PET-es skillezést...és mivel a SETek nem nagyon esnek WD-re így még OPbb a karim nem lesz...hacsak a csapattársak nem szánnak meg néha 1-1 motyóval...A Barbi meg szépen lassan, de alakul...sok 100 kesztyű után végre egy olyan amivel érdemes foglalkozni és persze barna:
Gorneck#1239
-
JSaN
addikt
válasz Gorneck #56152 üzenetére
Hat igen, en is jobb híjan petes buldet tolok zuni+jeram komboval. Aki pedig nem ezt tolja csak azert mert nincs meg a full zuni set. En kiprobalnam hogy mit tud a jade vagy helltooth set is, de nem potyog. Pedig mar nem sok kell helltoothbol 5db mar van, jadebol is szinten, royalom meg mai napig nincs. Igy kell 6ik darabb vagy ra fekszek a royalra (remelem szerdan mar jon a patch).
Jelenleg mar T4 total sima menet, T5 probalagatom es ott is megy siman, csak a huzosabb eliteknel fekszek neha ha nem figyelek vagy nem jol kapom el a fonalat. Es en meg nem unom a peteket nekem olyan 8-11m sebeznek fetisenkent.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Bird
addikt
A legOPbb petes build:
- full zuni set
- mask of jeram fejes
- starmetal kukri bökő
- tasker and theo kesztyűA kesztyű még hibádzik sorból.
Ahogy nézegettem a petes build T6-ra már kevés, oda kell a full Jade. Persze tasker és theo kesztyű lehet segítene a dolgon... Na majd 1x.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Gorneck
legenda
PETekhez nem kell full zuni...anélkül is elmegy MoJmal még T4-en is...kérdés mennyire szopatós mobokkal van tele a rift...a Zuni csak tovább gyorsít, illetve még annyit se kell mozognod...
Hellt amit még vmire tartom a setekből, amit szívesen kipróbálnék...Jade köpsz lősz halacska harvest és mész tovább...rettentő szórakoztató... De legalább OP. Nem baj, mert így ha Szabinak (Bird) kiesik egy hét alatt a maradék Jade, akkor majd ő melózgat mi meg majd lootot szedünk, már ha lesz mit...
Mondjuk a tegnapi Mage és Immo fejes (kurva szar lett) már többet adott, mint a WD bármelyik lootja...1,5 hónap alatt...
(#56160) Bird: Gear...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
vendingo
veterán
válasz Gorneck #56158 üzenetére
Én is nagy WD-s voltam, aztán mindenki elkezdte tolni a petes buildet, mivel csak az használható, aztán bele is untam.
Wd-nek folyamat estek a set itemek, de miért is ne mindegyik más sethez tartozik, 2 ugyan abból nem esett.Váltottam crusaderre, egész jól esnek neki a cuccok, kivéve a set-et. Nem mintha bármit is érne a neki való.
Eddig 2 neki való set item esett, de abból az egyik kapásból zúzda, a másik pedig duzzogva használható.
Cinder még mindig nem esett, illetve a CD csökkentős pajzs se. Azt még senkinél se láttam.
Napról napra kevesebbet játszok, unom már....Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #56158 üzenetére
No igen. A magefist nem nagyon váltható ki. EZ az egyik rész ami miatt el van bökve a játék itemekben. Nincs semmi hasonló más elemi ágra. Lehet rajta 5 DPS affix. A cinder is hasonló. Egy rakat DPS buff, meg erőforráscsökkentés.
A coldos és mérges móka picit lassabb de ugyanúgy öl. Csak épp a rohanós "akkor hal ha látom" szemléletbe nem nagyon fér be. Meg azért a garga és a fetish olyan op, hogy ha ahhoz hasonlítgatsz, akkor semmi se alternatíva. Egyébként lenyomsz 1-2 skillt, ami egész addig sebez míg meg nem hal az ellen. Ha gyorsan öl, akkor meg terjed (a loctus meg alapból is lefertőz egy castból egy egész tömeget). Csak mondjuk épp az dő alapú sebzés miatt csapatban kevés a létjogosultsága. Én azért nyomattam lelkesen. Alacsonyabb szinteken veszett erős tud lenni. Hobbi buildes és kezdőbb karakterekkel nyomultunk és úgy is muris. Mondjuk magasabb szinten is tarolt, de ezt azért érdemes kétkedve fogadni, mert volt mellette egy fetishes WD is. Lehet mégse a cold skillek nyomorgatták a nagyját le az ellennek?
Kiegészítésnek viszont tökéletes. Frankón belassít mindent. Könnyű préda az ellen.(#56160) Bird
A kukri minek? Vagy ez vagy a zuni set. Zuni mellett sosenemtűnnek el. Vagy benyomod a kukrit a mancsba és kiváltod vele a zuni setet. Vag yrosszul értelmezem?[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
JSaN
addikt
Na igen a tasker kesztyu kimarad, arra meg en is vadaszok. 1 hete csak kesztyut kadalazok de nem akar esni full trifecta magefist ilyenkor persze esik rakas, (el vannak teve ) na de a tasker.
Amint tudok valtok helltoothra, tetszik az a build e video alapjan.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Thrawn
félisten
Nekem nagy nehezen sikerült egy trifecta Magefistet összekaparnom (már vagy 10-et biztos kikukáztam, mert mind olyan pocsék lett), aztán tegnap a kolléga megmutatta a sajátját (Tomiee) és szerintem ezt is hamarosan be fogom törni
Csatlakoztam a Bounty Hajhászók Közösségéhez és egy komplett inventorynyi cache bontottam A1-runok után. Gyűrű természetesen sehol, két Leoric amu volt a jussom meg két kétkezes kardDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bird
addikt
válasz mikromanus #56165 üzenetére
A kukri a BBV miatt OP. Gyakorlatilag 25-30 sec (120 helyett) a CD-ja tartós használat mellett. Ha sok a mob permaban lehet nyomni folyamatosan ami azért elég sok plusz dmg-t hozzátesz a partihoz.
Papa: Jó az a mage... Rádférne már egy szerencsés periódus. Fire set nem esett azóta sem?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Gorneck
legenda
válasz vendingo #56163 üzenetére
Miután kinyírták a WD-t illetve archont csináltak belőle csak feltették I-re a pontot...részemről legközelebb akkor lesz elővéve, ha ismét lehet macizni vele...vagyis inkább úgy fogalmazok...lesz mivel kegyetlen aoe DMG-et letolni ami kettévágja a mobok tengerét...élvezhető játékélményt biztosítva.
Ez így egy korlátolt szar...Monknak nekem is jól szórta a motyókat...de most az is megállt, mint szög, de azzal meg kurva lassú farmolgatni...márha lehet farmnak nevezni azt a játékot ami h&s létére 95%ban ládából loottol...
Most Barbizok...annak adtam 1 hónapot...ha abból se sikerül kihoznom vmi jó, akkor báj-báj dio. Játszon ezzel az akinek esik is vmi...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
vendingo
veterán
válasz Thrawn #56167 üzenetére
Tegnap kínomban nyomtam egy a1 Bounty-t. Végre esett a kockából gyűrű. Mielőtt azonosítottam volna 5 percig hálaistenkedtem chat-en, meg hogy soha többet a1 bounty.
Azonosítottam és valami noname fos ring volt. Alt+f4 azonnal.....Gorneck: Én nem is erőltettem a petes buildot, hanem rágyúrtam poison dmg-re macikra, poison dart-ra. Haladós, de ha elfogy a mana annyi volt az egész....
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #56169 üzenetére
nekem esett tegnap este...Kadala-tól elsőre egy set source...70-es
Szal akkor itt a bizonyíték, hogy Kadala is ad 70-es set cuccot.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bird
addikt
válasz GrooveHero #56171 üzenetére
Igen dob, de ez nem új hetvenes set item.....Esetedben Firebird`s, vagy Vyr`s set az.... Ezeket a 2.0.5. pecs után dod(hat)ja majd.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #56165 üzenetére
Nemtom milyen skillezéssel mentél...de szinte biztos vok benne, hogy 1 pet is többet sebez secenként, mint te...
(#56171) GrooveHero: Ez nem új 70 item. Jelen esetben, ha r0l33 nem nézett be semmit, akkor egy Jade vállas esett...és nem hinném benézett vmit. Ezért is volt a kérdés, hogy ez mi a fax volt?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #56169 üzenetére
Barbin is elég korlátoltak a lehetőségek ha "MiazOP" címen keresgélsz. "Normál" sebzős mókában a fegyverhajigálós spear skill elég OP. A 40-50% sebzés egy fegyverből extraként elég gyalázatosan sok. A fire dam bónusz is kiugró. Így maradnak az "egyéb" setes OPciók ha mást akarsz. A földrengés, vagy épp a charge set jó lehet. Azért picit irónikus, hogy a földrengéses-leapes, ami a leginkább IMBA az az, amit könnyebb összeszedni. A charge szép és jó és +1 darabos.
Lehet még jó móka a seismic is, csak egyrészt az erőforrás csökkentő fegyver ritka és gyenge, másrészt csapatban hajlamosak hisztizni ha knockback van. A strongarm extra damja elvileg összeadósik sebzésnél a csapatban, de ezt nem tudtuk egyértelműen bizonyítani eddig. Vagy csak az idézett dögök nem profitálnak belőle.
A hammer picit háttérbe szorult nálam. Alacsony fury igényű és 1 hit dam maximalizálós build jó lehet, de a kétkezes fegyverek nem túl versenyképesek a magas egykezes bónuszok miatt. (meg mert a fury regen szar, alassú fegyveren meg a termelés nem az igazi. High-end itemekkel talán nem olyan vészes már, de így is -20-40% skill dam és -130 chd a mérlege a nagy fegyvernek)(#56173) Gorneck23
haunt: 4000% dam, piranják és haunt olyan 400-400. A haunt, piranja és a loctus passzívból "forévör" sebez. (hauntot végül elhagytam és rágyúrtam cold damra. Már van irdatlansok 30%)
Egy pet tuti nem sebez többet. Kivéve a garga, de az ilyen szteroidos felpumpált izmoknak előttem nincs becsületük.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #56174 üzenetére
JA, meg kimaradtak a "support" barbi OPciók:
1. unlimited avalancha exploit (1600% dam böszme nagy területre folyamatos castolásii lehetőséggel)
2. +50% védelem exploit a nem létező immortal set utáni ancikból
3. örökös anci társaság full immo set nélkül (exploit. Ha az ancik castolása közben lecserélsz immo itemet, akkro megmarad a setbónuszos társaság. Kell hozzá kis kézügyesség és nem nagyon lehet egy itemnél többet kiváltani vele. A védelem rúna könnyebb és teljesen kiváltható immó komponenses)(#56175) granini
Én hasonó véleményt ismertem, de az kicsit erősebb tartalommal bír:
"Rendben van, csak a torka véres"[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz GrooveHero #56171 üzenetére
az feltűnt, hogy mennyire qka az egész source? ugyanis a primary/secondary arány 3/3, holott 4/2-nek kellene lennie, szóval egy jobb rare is lenyomja. nekem is mindig ezt a szart dobálja Kadala, pedig megmondtam neki, h egy is elég volt a transmorg megszerzéséhez, nem kérek többet. de szelektív a hallása...
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #56174 üzenetére
1,5-2,5M + 1,5-2,5M + 1,5-2,5M ezt sebzi amit felsoroltál, ezt mennyivel tolja meg az a néhányseces halacska nemtom...egy PET 8-9-10M-val melózik...ha lenne locust/haunt sapid már jobb lenne a helyzet...de úgy se rúg labdába a DOT build.
Gorneck#1239
-
GrooveHero
addikt
persze, hogy feltűnt, de tegnap este már nem b@szkuráltam vele, csak fogtam és a maradék shardot elpörgettem...volna, de elsőre beadta...majd vadászok jobbat, ha lesz shard. De most a T1-et próbálom, ami kicsit még lassan haladós. Nem hogy a dps kevés, de ráadásul még táffnesszem sincs elég, meg allres szinte gyökkető, így azért elég lassú
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #56178 üzenetére
Ja. Így nézve kevés. Alap 1 milla sebzésre 40 milla dam sebzés a "normál" hatóidőben haunton, 10 milla a loctusra és mindent lefertőz. A halacskák talán csak 400%-ot adnak, de az meg kezeli a mozgó ellen problémáját. A passzívból meg végtelen a hatóidő. A halott az halott. Mi a különbség?
edit: ja és még szórakoztatóbb is, mint a fetishek hármas sorfala mögöl köpőcsövezni párszáz k damokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Nekem 1 db leg kesztyű esett wdvel eddig és az a tasker volt
egyébként nálam se jeram se zuni eddig, de így is t3-4 simán megy solo parti, mind1, (kivéve ha úgy lagol mint tegnap este mert attól semmi se véd meg... de az más).
Esett amúgy már 2 leg mask is de egyik szarabb volt mint a másik, mimices az egyik de annak nem sok értelmét látom, kadala meg eddig csak pár hulladék sityót adott a szopóálarcosból vagy 4-et. De majd zaklatom sűrűbben azt majdcsak adja.
Amúgy elvagyok így is.
(az wtf hogy a rare sityó amúgy 6chcs rajtam, de bneten meg 4.5 chcnek mutatja...)Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Thrawn
félisten
Esett tegnap egy cipő mikor proxy-t húztam (int-vit-armor-ms), de nem hordom, mert a 3-as set nem ad semmit, plusz pont előtte craftoltam le a Cain setet
vendingo: Nem a Krede's Flame volt az a gyűrű? Nálam tegnap nagyrész Two handed Sword Day volt
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bird
addikt
válasz Thrawn #56182 üzenetére
Akkor a helyzet változatlan szerencse fronton nálad....Pedig megérdemelnéd Te is, hogy essen valami értelmes zöld motyó. Próbálkozz a full cain settel, meg a bazinagy sárga kaviccsal a fejbe... Persze csak ha hiszel a télapóban. Én hittem neki.
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #56183 üzenetére
A villámos jó, csak jelenleg kevés vele az EHP-m és összecsuknak, a csapat meg erősen fikázza, hogy minek az, meg mé' stunolok ha egyszer csinálhatnék valami értelmeset is?
A tüzes ág jó, csak ahhoz meg nem esik item. Pedig a hullaforgató öv jobb kiegészítő, mint a villamos thundergod. DH-n teszteltem. Kb 900k damból lett 1,9 milla 10 secre. Az már buff.A wizardot is kóstolgatom. A scam spec módban nagyon OP (gondolom van féltucat más elszabott skillje is). Persze még fejleszteni kell, de jelenleg a wave of force szépen arat. Látszik picit, hogy a sebzést normál animáció időre tervezték és nem a leharmadolt-negyedeltre. Így 3-4* akkora a sebzés. HA nagy ritkán kifogy a nafta, akkro meg áthúzom az ellenen a tüzes láncát MAximusnak és minen elhamvad. Azt hiszem feljebbléphetek nehézségben. Kb null fejlesztéssel és egy maximussal. Mondjuk ez a fegyver szerintem alapból is +2-3 torment szint a karakternek ha használja.
(#56186) atidzsiforc
Lootrabszolga tank monkokat nézz. Azok talán elaljasultak eddig a szintig. Czpittit kérdezd vagy ellenőrizd! Neki vannak ilyen rabszolgái.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Thrawn #56167 üzenetére
Én vhogy a buildodban nem látok logikát, bocs nem kötekedek, de sztem jobb lenne a karid ha ilyenre módosítanád, mert pár skilled között jelenleg nincs összefüggés.
Build
prismaticot értem miért hordod kevés a resid, de azért próbáld ki a pinpointot a több dps-el jobban haladhatsz.(a buildban még benthagytam a prismaticot, mert végülis nem ott volt a gond)[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mikromanus
veterán
-
Edge
veterán
válasz mikromanus #56189 üzenetére
azt rosszul mutatja bnet, a békámra pl 17-19-et mutat.. szted?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Zan
aktív tag
Mivel nincs meg a full zuni set, így nem nagyon van értelme a fetish-nek, mint aktív skillnek. De szerintem, most így több nap próbálgatás után, nem is nagyon kell a zuni set. Jönnek a fetish-ek anélkül is elég rendesen. Majd egy Kukri-val már más lenne a helyzet, mert akkor a Confusion helyett jöhetne a BBW. De hát egyszenlőre még csak Last Breath esett.
Egy ilyen Uhkapian mojo-t meg mindenkinek nagyon melegen ajánlok, aki petes buildet használ. Legalább 2-3 milla toughnessnek felel meg (25% damot irányít át a kutyulikra, akik az utolsó rúnájukkal szépen még gyógyítanak is (LoH). Nagyon komoly védelmet kapok belőlük, ha pedig ez sem lenne elég, akkor jöhet a füles öv! Ha ezt felveszem, 5 milláról 7-8 millára ugrik a taff!!
Ha ilyen nincs raktáron és kevés a taff, próbálj csak damred secondary-s cuccokat felrakni magadra!
A tal mans finger-t nem én írtam, viszont már nekem is esett, de sajnos semmire nem volt jó...rossz statokkal kaptam ráadásul. Meg hát a fent említett mojo ugyebár a 3 kutya között jobban szét tudja osztani a dmg-t, mint 1-re rárakni az egészet. Meg hát ugye 3 kutya egy adott idő alatt 3X annyit (ha nem többször a tasker miatt) harap, mint egy nagy, így 3X annyi LoH is jön belőlük!
Minél jobb, annál jobb!
-
Pho3bus
tag
A monk legfőbb problémája az, hogy nagy a szakadék közötte és a többi kaszt között. Ahhoz pl, hogy egy monk jól boldoguljon magasabb Torment szinten elég speciális itemekre van szüksége, hogy haladós is legyen mindemellett. Amúgy az Én személyes véleményem az, hogy nem a monk gyenge, hanem a többi kaszt OP. A monkkal azért játszom, mert szeretek vele játszani, viszont a WD-m sokkal haladósabb 1 hét farmolás után, mint a monkom 1 hónap farmolás után. A wd-nek mi kell, némi elemental dmg + Mask of Jeram + T&T és kész is a T3-T4 karakter. Szinte az összes WD + Barbár ugyanazt a skill tree-t használja, mivel csak az működik. A legszomorúbb pedig az egészben, hogy a WD-k nagy százaléka szerintem tisztában sincs azzal, hogy pl milyen más skillekkel is rendelkezik a karaktere. A sztrím'-en látta, hogy ezzel nyomulnak, kadalától kiszedte a dolgokat és mehet is a dolog, aztán ha netán nerfelik akkor pedig el van szomorodva és kikelve magából telespammeli a blizzes fórumokat. Én igazából elvagyok a monk-al, attól függetlenül, hogy szar sett itemjei vannak, hogy nehézkes a haladás vele, viszont naponta cserélgetem a skilleket, itemeket és újra és újra felfedezem a karakter adottságait ha egy új item esik. Tisztában vagyok azzal is, hogy endgame-ben esélye sincs felzárkózni más kasztokhoz, viszont nekem a játékélmény fontosabb, mintsem az hogy újra és újra ugyanazt a 3 gombot nyomogassam és rifteljek. Ez még OK volt amikor volt AH, mert néha megtérült a befektetett energia, de így...
-
Thrawn
félisten
Azért csináltam, 138 mf-fel rohangálok most. Cserébe papír lettem de a dps még elmegy.
atidzsiforc: Rajtam van BT-setből két darab, egy már ad 10% elit dmg-t
Edge: Kösz a tippet kipróbálom majd azt a buildet, ha jól látom két rúnát meg egy passzívot kell cseréljek hozzá.
mikromanus: Mi baja van az offhandnek? Pakoljak fel másikat?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz atidzsiforc #56186 üzenetére
Ez a beirasod kvazi ziccer nekem hogy eldicsekedjek a monkommal (szal koszi ) .. de viccet felreteve nezt meg a [monkom]. A Blackthorne szet onmagaban valoban inkabb csak egyfajta indulo, general tafneszes gear, nade olyan perverz modon kombinalva ahogy nalam latod mar mar izgato..
Hazi feladat: plusz pontert sorold fel a maradek elit affixeket amire nem vagyok immun.. (azert van meg par, es boven nem allitom hogy halhatatlan, de torment 5-on en meg akkor is csapkodtam magam korul a lecsoban amikor a tobbiek mar egy-egy kekes fenyben izzo fejfaval jarultak hozza a partihoz.. )
A build egyebkent semmi extra, nincs benne elemental dmg, es nem gyurtam ra egy skillre sem, klasszikus partysupport behuzos palmos healinges (marta valaszthato persze..).
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Bird
addikt
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #56194 üzenetére
Á, nem kell. Jó lesz ez neked.
edit: valószínüleg armory hiba. Minden source és mojo ilyen "alulképzettnek" van jelezve.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Igazából semmi...a setjei xarok...inna még elmegy, de bugos. DMG leadáshoz, hogy ne csak karcold pl a rfites köcsögöt T2-T3-on, ahhoz olyan cuccok kellene, mint cinder+LTK fejes+mage+strongarm bracer és még sorolhatnám...oszt ha még életben is akarsz maradni hááát nem semmi mire összemutyizod magadnak azt a geart amivel haladsz (cdr forevvvaaa)...és ez is leginkább fire vonal...
Én két Monkot építek...csak éppp 2 hete eléggé alapjáraton van a fejlesztés (sajna a kurva random nem osztogat mostanság semmit se).De nem is ez a lényeg, hogy mi kell hozzá, hanem ennek a gamenek úgy kéne összeállnia, hogy hasonló sebességgel lehessen "farmolni" a karikkal...de illen nincs...WD+Wiz olyan tempót diktál amit Monkkal nem lehet követni...ééééssss akkor még kevesebbet is fekszenek...mivel én partizok inkább (solo untat) így szórakoztató a Monk és érezni, ha nem épp 3k DPSemmel tolom elől, de azt is érzem, hogy a sebességhez a palmon és cc-n kívül xart se adok hozzá.
Sajna szerepek vannak...amiben a Monk support/tank/cc felelős lett, Barbi nagyon komoly AOE dmget tol, WD boss/elit killer...a többit meg nemtom, mert DHval nagyon kevesett játszottam, Wiz nem érdekel, Pala szintén nem érdekel...
(#56197) mikromanus: Ez nagyon régóta van így...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz granini #56195 üzenetére
- orbiter, Electrified
- molten robbanás (?), fire chain, mortar
- frozen sebzés része (csaka lassító és fagyi az immun, ugye?)
- jailer, knockback, reflectMegvan a plusz pont?
(#56198) Gorneck23
A szerepes hanta szerintem marhaság. Simán haladunk magasabb torment szinten a rögzített "szerepek" nélkül is különc karakterekkel. 1-1 skill hasznos lehet és belefér mindenkinek, de erre nem érdemes alapozni az egész karaktert. Abban mi a szórakozás?
A barbi meg magas szinten ugyan lehet haladós, de semmivel se könnyebb összehozni, mint egy monkot. Full earthquake set, lut socks és sok fire damos item. Ezzel kb ugyanott vagy, mint monknál a fire damos itemek és a fejes kombónál. A sipka amúgy is picit bugos vagy fura. Az első célra az extra tornadó/fireball sebzése duplán számolódik állítólag. Az SSS is nagyon izmos tud lenni (fegyvere adhat jó cdr-t). A többi monk speckó spirit stone is kellemes. Gyakran ellőhető skillre 90+ spirit? Ok. OP skillre extrém cdr? Mégjobb. Csak a sok lusta rinyap!n@ miatt meg se probál a többség monkot haladósra építeni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest