Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    Akkora barom voltam, hogy ezt meg kell ossszam veletek.

    Tegnap annyira lekötött a szar válogatott meccs, hogy nekiálltam inkább Achievmenteket gyűjteni act2-ben, meg is lett elég sok.
    Nézegettem a listát, van egy olyan hogy a Skeltong King ölje meg 15 követőjét mielőtt megöljük. Na mondom ez érdekesen hangzik.

    Nekilendültem de láttam ha rálövök elég durván csökken az élete, viszont sebezni sebez rám nem is kicsit így gondoltam egy szépet és lecseréltem a manticore nyílpuskát valami kék vacakra hogy majd azzal lövöldözgetem és szívok vissza egy kis életet.

    El is játszogattam így, de nem nagyon akarta agyonütni a követőit hozzám viszont odateleportált és mindig rámvert egy jó nagyot így sokszor már nyomtam a potit meg Shadow Power ilyesmi.
    De még ez sem volt elég, már pirosban volt az életem amikor gondoltam egy merészet, hogy most mindjárt meghalok, felkapom a rendes fegyómat, inventory megnyit, nagy kapkodásban természetesen nem jobb gomb hanem ballal majd a kezembe húzom ami annyira nem sikerült, mert az ablak mellé húztam és kidobtam a földre.
    Természetesen Murphy törvénye szerint következő másodpercben rámvert egy akkorát, hogy meghaltam. Jó 1 percig nézegettünk egymást a Manticore-ommal a földön, itt már rossz érzésem volt de mondom mindjárt respawnolok és rohantam vissza érte.

    Azt már kitalálhatjátok hogy a fegyver nem volt sehol... :W :O

    Ezt mástól hallom, kiröhögöm és megállapítom hogy hogy lehet ekkora balfasz, de sikerült nekem is!!!

    Bideltem egy új nyilpuskára aztán kinyomtam a gépet a francba és elmentem lefeküdni.

    Szerencsére nem volt egy 50-100 millás kategória (inkább 10 alatt) de így is bőven az volt a legdrágább felszerelés a karakteremen benne a 90% emeralddal ami megint 6-7 milla. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák